Bestil os - vi kommer gerne og griller til din event

Vores Napoleon Pro BBQ Team består af 15 glade, erfarne grilltosser, som kan lave stort set alt - så længe det kan grilles. Vi har naturligvis hyret Verdensmesteren i Pizza På Grill til at lede vores Pro BBQ champs. Han hedder Martin Mygdam og er en ren troldmand på kul, gas, briketter, træpiller, la plancha og alt derimellem.

Grill Teamet står klar til at rykke ud til din næste event

Vi har armene oppe over hovedet og revner af stolthed! Vi har nemlig scoret Martin Mygdam, som gennem de sidste 10 år har lavet grillevents og grillmad i hele Danmark – både som leder af professionelle grillteams i branchen, på det danske Grilllandshold og vinder af utallige Danmarksmesterskaber i Grill. Hos os er Martin leder af vores event team, Napoleon Pro BBQ Team, som er klar til at rykke ud til dig – uanset hvor du vil holde din event.

Napoleon Pro BBQ Team

Napoleon Pro BBQ Team består af en flok dygtige og erfarne grilltosser, som kan lave alt på en grill. Det er nørder i ordets fedeste betydning.
Når du booker os til en event, får du en unik og anderledes madoplevelse. Vi siger nej tak til dødssyge termokasser med lunken mad, der leveres på jeres adresse. Hva’ med dig?

Vi rykker ud til din event med fede grill, lækkert tilbehør, cool blå pavillioner og masser af grill-entusiasme, og så laver vi ellers mad, som forkæler dine og dine gæsters smagsløg. Alt maden er naturligvis lavet på Napoleon grill i verdensklasse og Pro BBQ bisserne er klar på alt – uanset hvilket arrangement, du har i tankerne så giver vi gerne en pris med indspark til menu. Læg al ansvaret over på os eller arbejd sammen med os om at designe en mad-oplevelse ud over det sædvanlige. Vi skræddersyr nemlig gerne en event med dig, så du får det lige som du ønsker det.

Kontakt Martin Mygdam og få et tilbud

Smid en mail eller giv et ring til Martin Mygdam, hvis du har et arrangement i støbeskeen. Martin giver dig fluks masser af ideer til menu, cool grill-oplevelser for dine gæster og en pris på herligheden.

Martin Mygdam
mail mm@backyardliving.dk
tlf. +45 23 22 22 62

Pssst vil du gerne se grill-legenden? Gå ind på vores kontakt-side, hvor han brillierer med en ja-hat og en grilltang 😉

Hvilke events kan vi hjælpe dig med?

Vi laver mange forskellige events og nedenstående er blot et udpluk, så grib knoglen og ta’ en snak med Myggen himself!

Firmafester og VIP-arrangementer

Skal medarbejdere eller kunderne forkæles med en cool madoplevelse, så står vi klar. Grillene er store, armbevægelserne ligeså og coolnes faktoren er til at blive høj af. Gem os af vejen eller placer os som en del af oplevelsen - we won't let you down!

Læs mere

Receptioner

Sommer eller vinter - we don't care. Så længe vi får lov til at grille, så er vi ligeglade med sne, regn eller hedebølger. Vi giver gerne et bud på din receptionen og støver vores fedeste grill af uanset, om I er 50 eller 500.

Læs mere

Privatfester

Er du igang med at planlægge bryllup, konfirmation, fødselsdag eller vil du bare starte en fest? Du ringer og vi bringer - store fede grill, masser af grillglæde og kvalitetsråvarer, som vi tilbereder live på vores store badass grill.
Psst vi laver små forfinede, delikate retter eller store saftige bøffer - you choose!

Læs mere

Julefrokoster

Ho ho hoooo! Står julen for døren trækker vi gerne en rød hue over vores ellers blå ja-hatte og medbringer julestemning foruden fede stål-uhyrer af dimensioner.
Når julefrokosten er vel overstået og tømmermændene har lagt sig, garanterer vi takke-kort fra gæsterne til dig, der var så smart at steppe up jeres julefrokost game ved at tænke Napoleon Grill ind i arrangementet.

Læs mere

Festivaller & koncerter

Lad ikke folkemasserne rase over en tom mave når Shu-bi-dua synger 'Kylling med sofice og pølser' i slutningen af aftenen! Løsningen er lige til for vi kører ud til bøgeskoven, baghaven, stadion eller hvor end din koncert eller festival skal afholdes. Her bidrager vi til den fede stemning med grill, pavillioner, ja-hatte samt frister med en menu, som vi har fastlagt sammen. Vi sørger for at fuldehovederne får et god solidt måltid mad og kalder det en WIN-WIN situation!

Læs mere

Messer og Åbent Hus

Udover at vi kan pimpe din messestand med lækre grill, så trækker det altså bare kunder til, når det dufter af lækker grillet mad. Vi griber kunderne ved snuden og guider dem hen til din stand med liflige dufte af grillet ko, gris, kylling eller fisk. Vi laver smagsprøver, snacks, hapsere eller lignende til jeres kunder mens I servicerer dem og sælger jeres produkt. Det kaldes et DreamTeam!

Grill-konkurrencer & kurser

Er bowling efterhånden lidt for brugt og karaoke for ydmygende? Lad os underholde samtidig med at I hygger med en fælles passion: Mad - i rigelige mængder!
Vi kommer forbi med hele vores grill-setup, giver grilltips & -tricks og laver en konkurrence. I får råvarer, knive og grilltænger i hånden mens vi svinger pisken og udvælger en vinder. Præmie, mad, grill mv leveres af os. Gør dig klar til en lidt for fræk dag i 13. stjernetegn, vi alle er født i, nemlig Grillens Tegn.

Polterabend, herreaften eller damefrokost

På en dag fyldt med oplevelser giver vi en ekstra treat til dit arrangement, nemlig mad direkte fra den sydende grillrist på en mother f'er grill. Er der noget bedre end at savle over marinaden, dufte bøffen og se på fedtet syde? We think not!
Vi laver maden til jer eller lærer jer hvordan det skal gøres, som en del af setuppet. Vi vil nødigt tigge men here goes, PLEASE lad os gøre din dag/aften helt speciel, så maden også bliver en oplevelse, I husker.

Lej en kok til din grillfest

Du elsker duften af grillet steg og har styr på råvarerne men orker ikke at stå foran grillen og lave mad til dine 50ich gæster? No problemos for nu kan du leje en af grillkokkene fra Napoleon Pro BBQ Team. Vi sender en af vores grilltosser ud, som hjælper dig med at brilliere over for dine gæster. Det bliver en oplevelse, som sidder lige i skabet. Easy peasy!

Smid en mail eller giv et ring til Martin for at få en pris

Smid en mail eller giv et ring til Martin Mygdam, leder af vores eventafdeling og Napoleon Pro BBQ Team, hvis du har et arrangement i støbeskeen. Martin giver dig fluks masser af ideer til menu, cool grill-oplevelser for dine gæster og en pris på herligheden.

#NapoleonProBBQTeam

Her kan du se de seneste fire delte billeder på Instagram med ovenstående #. Vil du have vist dine egne stjerne-fede billeder af dit tilbehør eller maden, du har lavet derpå? Brug hashtagget og bliv vist her på vores hjemmeside.