x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Bestil os - vi kommer gerne og griller til din event

Vores Napoleon Pro BBQ Team består af 15 glade, erfarne grilltosser, som kan lave stort set alt - så længe det kan grilles. Vi har naturligvis hyret Verdensmesteren i Pizza På Grill til at lede vores Pro BBQ champs. Han hedder Martin Mygdam og er en ren troldmand på kul, gas, briketter, træpiller, la plancha og alt derimellem.

Grill Teamet står klar til at rykke ud til dit firmas næste store event

Vi har armene oppe over hovedet og revner af stolthed! Vi har nemlig scoret Martin Mygdam, som gennem de sidste 10 år har lavet grillevents og grillmad i hele Danmark – både som leder af professionelle grillteams i branchen, på det danske Grilllandshold og vinder af utallige Danmarksmesterskaber i Grill. Hos os er Martin leder af vores event team, Napoleon Pro BBQ Team, som er klar til at rykke ud til dig – uanset hvor du vil holde din event.

Napoleon Pro BBQ Team

Napoleon Pro BBQ Team består af en flok dygtige og erfarne grilltosser, som kan lave alt på en grill. Det er nørder i ordets fedeste betydning.
Når du booker os til en firma-event, får du en unik og anderledes madoplevelse. Vi siger nej tak til dødssyge termokasser med lunken mad, der leveres på jeres adresse. Hva’ med dig?

Vi rykker ud til din event med fede grill, lækkert tilbehør, cool blå pavillioner og masser af grill-entusiasme, og så laver vi ellers mad, som forkæler dine og dine gæsters smagsløg. Alt maden er naturligvis lavet på Napoleon grill i verdensklasse og Pro BBQ bisserne er klar på alt – uanset hvilket arrangement, du har i tankerne så giver vi gerne en pris med indspark til menu. Læg al ansvaret over på os eller arbejd sammen med os om at designe en mad-oplevelse ud over det sædvanlige. Vi skræddersyr nemlig gerne en event med dig, så du får det lige som du ønsker det.

Kontakt Martin Mygdam og få et tilbud

Smid en mail eller giv et ring til Martin Mygdam, hvis du har et arrangement i støbeskeen. Martin giver dig fluks masser af ideer til menu, cool grill-oplevelser for dine gæster og en pris på herligheden.

Martin Mygdam
mail mm@backyardliving.dk
tlf. +45 23 22 22 62

Pssst vil du gerne se grill-legenden? Gå ind på vores kontakt-side, hvor han brillierer med en ja-hat og en grilltang 😉

Hvilke events kan vi hjælpe dig med?

Vi laver mange forskellige events og nedenstående er blot et udpluk, så grib knoglen og ta’ en snak med Myggen himself!

Firmafester og VIP-arrangementer

Skal medarbejdere eller kunderne forkæles med en cool madoplevelse, så står vi klar. Grillene er store, armbevægelserne ligeså og coolnes faktoren er til at blive høj af. Gem os af vejen eller placer os som en del af oplevelsen - we won't let you down!

Læs mere

Festivaller & koncerter

Lad ikke folkemasserne rase over en tom mave når Shu-bi-dua synger 'Kylling med sofice og pølser' i slutningen af aftenen! Løsningen er lige til for vi kører ud til bøgeskoven, baghaven, stadion eller hvor end din koncert eller festival skal afholdes. Her bidrager vi til den fede stemning med grill, pavillioner, ja-hatte samt frister med en menu, som vi har fastlagt sammen. Vi sørger for at fuldehovederne får et god solidt måltid mad og kalder det en WIN-WIN situation!

Læs mere

Messer og Åbent Hus

Udover at vi kan pimpe din messestand med lækre grill, så trækker det altså bare kunder til, når det dufter af lækker grillet mad. Vi griber kunderne ved snuden og guider dem hen til din stand med liflige dufte af grillet ko, gris, kylling eller fisk. Vi laver smagsprøver, snacks, hapsere eller lignende til jeres kunder mens I servicerer dem og sælger jeres produkt. Det kaldes et DreamTeam!

Grill-kurser

Kunne du godt tænke dig at din virksomhed bliver klar til at grille? Måske skal dit hotel, din restaurant eller kursus-sted til at lave grill-pakker til jeres kunder men du ved ikke lige helt, hvordan I skal gribe det an? Lad os underholde samtidig med at I lærer at gribe grillning professionel an - med masser af charme og hygge om en fælles passion: Mad - i rigelige mængder!
Vi kommer forbi med hele vores grill-setup, giver grilltips & -tricks og giver ideer til grillkonkurrence. Vi giver bud på råvarer, giver dig knive og grilltænger i hånden mens vi svinger pisken og viser dig hvor let det er at grille til dine kunder. Gør dig klar til en lidt for fræk dag i 13. stjernetegn, vi alle er født i, nemlig Grillens Tegn.

Smid en mail eller giv et ring til Martin for at få en pris

Smid en mail eller giv et ring til Martin Mygdam, leder af vores eventafdeling og Napoleon Pro BBQ Team, hvis du har et arrangement i støbeskeen. Martin giver dig fluks masser af ideer til menu, cool grill-oplevelser for dine gæster og en pris på herligheden.

Smiley-ordningen er din sikkerhed

Du kan se vores vores smiley på Miljø & Fødevareministeriets hjemmeside:
www.findsmiley.dk/714288

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser