x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Bestil os til en festival eller koncert

Lad ikke folkemasserne rase over en tom mave når Shu-bi-dua synger ‘Kylling med sofice og pølser’ i slutningen af aftenen! Løsningen er lige til for vi kører ud til bøgeskoven, baghaven, stadion eller hvor end din koncert eller festival skal afholdes. Her bidrager vi til den fede stemning med grill, pavillioner, ja-hatte samt frister med en menu, som vi har fastlagt sammen. Vi sørger for at fuldehovederne får et god solidt måltid mad og kalder det en WIN-WIN situation!

Grillmenu efter dit ønske

Lad os lave maden til koncerten eller festivalen og vi stopper ikke før den sidste tone er sunget. Burgere, grillede sandwich, trukken svin i lange baner, pølser eller alles livret; buffet, sig dine ønsker til festival-manuen og så kommer vi med et bud.

Og med hvert bud følger naturligvis de store fede grill, blå pavillioner, coolnes, grillgrej, fed festival-stemning og vores Pro BBQ Team.

 

Masser af grill-erfaring

Vi laver high fives for og glædes på dagligt basis over vores Pro BBQ Team. De kan nemlig det hele! Kreativiteten kender ingen grænser og særligt ikke når vores grillnørder ledes af Martin Mygdam himself!

Du kender sikkert Martin fra vores opskrift-videoer her på siden, på vores YouTube-kanal eller Facebook… og hvis du endnu ikke kan sætte ansigt på ‘Myggen’, så er det ved at være tid.

Gennem de sidste 10 år har Martin lavet grillevents og grillmad i hele Danmark – både som leder af professionelle grillteams i branchen, på det danske Grilllandshold og vinder af utallige Danmarksmesterskaber i Grill. Ud over vilde grill-skills så er Martin – hvis vi selv skal sige det – hamrende charmerende, proppet med varm humor og totalt kølig i pressede situationer! Men hey, giv os chancen til din næste festival og bedøm selv.

SMID EN MAIL ELLER GIV ET RING TIL MARTIN

Smid en mail eller giv et ring til Martin Mygdam, leder af vores eventafdeling og Napoleon Pro BBQ Team, hvis du har et arrangement i støbeskeen. Martin giver dig fluks masser af ideer til menu, cool grill-oplevelser for dine gæster og en pris på herligheden.

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser