Bestil os til din julefrokost

Ho ho hoooo! Står julen for døren trækker vi gerne en rød hue over vores ellers blå ja-hatte og medbringer julestemning foruden fede stål-uhyrer af dimensioner. Når julefrokosten er vel overstået og tømmermændene har lagt sig, garanterer vi takke-kort fra gæsterne til dig, der var så smart at steppe up jeres julefrokost game ved at tænke Napoleon Grill ind i arrangementet.

Grillmenu efter dit ønske

And, gås, kalkun, flæskesteg, medister, rødkål og brunede kartofler. Julemad smager bare lidt bedre når den er krydret med smagen af grill. Kører du julefrokosten konservativt ind med det nævnte eller vil du have et twist på andet end blot snapsen, så klarer vi også det.

Sne, slud, blæst eller regn – vores badass grill klarer det hele og det gør vores Pro BBQ Team også.

Hvis du ønsker en grillet smag af jul starter vores julepriser ved DKK 300 per person ved 40 personer.

Masser af grill erfaring

Vi laver high fives for og glædes på dagligt basis for vores Pro BBQ Team tryller med saftige fisk, fede steaks, flæskestege, desserter mv. De kan det hele! Kreativiteten kender ingen grænser og særligt ikke når vores grillnørder ledes af Martin Mygdam himself!

Du kender sikkert Martin fra vores opskrift-videoer her på siden, på vores YouTube-kanal eller Facebook… men hvis du endnu ikke har hilst på ham, så er det ved at være tid.

Gennem de sidste 10 år har Myggen lavet grillevents og grillmad i hele Danmark – både som leder af professionelle grillteams i branchen, på det danske Grilllandshold og vinder af utallige Danmarksmesterskaber i Grill. Ud over vilde grill-skills så er Martin – hvis vi selv skal sige det – hamrende charmerende, proppet med varm humor og totalt kølig i pressede situationer! Men hey, giv os chancen til din næste firmafest og bedøm selv.

SMID EN MAIL ELLER GIV ET RING TIL MARTIN

Smid en mail eller giv et ring til Martin Mygdam, leder af vores eventafdeling og Napoleon Pro BBQ Team, hvis du har et arrangement i støbeskeen. Martin giver dig fluks masser af ideer til menu, cool grill-oplevelser for dine gæster og en pris på herligheden.

#NapoleonProBBQTeam

Her kan du se de seneste fire delte billeder på Instagram med ovenstående #. Vil du have vist dine egne stjerne-fede billeder af dit tilbehør eller maden, du har lavet derpå? Brug hashtagget og bliv vist her på vores hjemmeside.