Bestil os til bryllup, konfirmation, fødselsdag eller noget helt fjerde

Er du igang med at planlægge bryllup, konfirmation, fødselsdag eller vil du bare starte en fest? Du ringer og vi bringer – store fede grill, masser af grillglæde og kvalitetsråvarer, som vi tilbereder live på vores store badass grill.
Psst vi laver små forfinede, delikate retter eller store saftige bøffer – you choose!

Grillmenu efter dit ønske

Vi er klar med humøret, erfaringen og vores store badass grill – og uanset hvilke madoplevelser, du ønsker for dine gæster så er vi klar med et bud. Stort set alt kan laves på grillen og vi er klar til at udfordre dine forestillinger. Så næste gang du fylder rundt, knægten skal konfirmeres, datteren giftes eller naboerne skal se, hvordan træbenet skal svinges, så står vi klar til at forkæle dine gæster med en anderledes madoplevelse. Vi kommer med alt grejet, stiller op i din have og griller maden.

Hvert arrangement bliver en unik oplevelse i vores hænder og vi følger alt til dørs så din privatfest bliver en lige så stor oplevelse, som du håber på. Vi siger hell no til dødssyge termokasser, der bare smides på adressen – hvad med dig?

Eksempel på grillmenu

Vi aftaler et møde og får planlagt maden sammen. Begynd allerede nu at fantasere om alle dine livretter og lad os om at få magien til at ske. Læn dig tilbage, vær helt tryg og se the magic of bbq udspille sig live for øjnene af dig og dine gæster.

Et eksempel på en mundvandsløbende grillmenu fra os er:

Grillet tallerkenanrettet forret med

Letrøget og pocheret sej i skilt hummersauce med sprøde rugbrødschips, blomkål, løvstikkemayo og peberfrugtdip

Grillet hovedretbuffet med
langtidsgrillet kraftfuld og mør oksefilet
lammekrone a la Grilllandshold – krydret, letrøget, grillet, glaseret og vendt i pistacienødder og pekannødder
små kartofler grillet med årstidens friske urter
grillede asparges
tre forskellige salater
to slags dressing
sauce
og brød 

Grillet dessertbuffet med 
karamelliserede jordbær ‘grillstyle’ serveret med vaniljeis og grillet hvid chokolade.

Hvis I er 50 bliver prisen på ovenstående menu DKK 488 per person inklusiv moms – men som skrevet er mulighederne mange. Giv os et kald og vi finder en menu og et setup, som passer til dig, din fest og dine gæster.

Masser af grill erfaring

Vi laver high fives for og glædes på dagligt basis for vores Pro BBQ Team tryller med saftige fisk, fede steaks, flæskestege, desserter mv. De kan det hele! Kreativiteten kender ingen grænser og særligt ikke når vores grillnørder ledes af Martin Mygdam himself!

Du kender sikkert Martin fra vores opskrift-videoer her på siden, på vores YouTube-kanal eller Facebook… men hvis du endnu ikke har hilst på ham, så er det ved at være tid.

Gennem de sidste 10 år har Myggen lavet grillevents og grillmad i hele Danmark – både som leder af professionelle grillteams i branchen, på det danske Grilllandshold og vinder af utallige Danmarksmesterskaber i Grill. Ud over vilde grill-skills så er Martin – hvis vi selv skal sige det – hamrende charmerende, proppet med varm humor og totalt kølig i pressede situationer! Men hey, giv os chancen til din næste firmafest og bedøm selv.

SMID EN MAIL ELLER GIV ET RING TIL MARTIN

Smid en mail eller giv et ring til Martin Mygdam, leder af vores eventafdeling og Napoleon Pro BBQ Team, hvis du har et arrangement i støbeskeen. Martin giver dig fluks masser af ideer til menu, cool grill-oplevelser for dine gæster og en pris på herligheden.

#NapoleonProBBQTeam

Her kan du se de seneste fire delte billeder på Instagram med ovenstående #. Vil du have vist dine egne stjerne-fede billeder af dit tilbehør eller maden, du har lavet derpå? Brug hashtagget og bliv vist her på vores hjemmeside.