x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Bestil os til din firmafest og VIP-arrangement

Skal medarbejdere eller kunderne forkæles med en cool madoplevelse, så står vi klar. Grillene er store, armbevægelserne ligeså og coolnes faktoren er til at blive høj af. Gem os af vejen eller placer os som en del af oplevelsen – we won’t let you down!

Grillmenu efter dit ønske

Uanset hvilket setup og menu I kunne tænke jer, så byder vi gerne ind. Vi siger naturligvis til hvis der er noget, som ikke kan lade sig gøre men ellers er vi med på det meste. Når grillmenuen skal bestemmes så lytter vi til dine ønsker og byder ind med vores egne erfaringer – og vi har virkelig mange års erfaringer. Hvert arrangement bliver en unik oplevelse og ikke blot en dødssyg termokasse, der afleveres på adressen. Vi følger alt til dørs så dit arrangement bliver en lige så stor oplevelse, som vores fede grill.

Eksempel på grillmenu

Mulighederne er næsten uendelige men et forslag til en mundvands-løbende grillmenu til din firmafest eller VIP-arrangement kunne fx være:

Grillet forret
Grillet varmrøget laks og chilimarinerede tigerrejer.
Dertil lækkert brød, peberfrugtdip og fennikelsalat.
Forretten kan selvfølgelig serveres portions anrettet.

Grillet hovedret
BBQ spareribs grillet på røgeovn i 5 timer og glaseret med BBQ-sauce
Langtidsgrillet og marmoreret Black Angus oksefilet
Små petitkartofler med chorizo og urter
Flødekartofler
Sprødt og letgrillet grønt
To slags salater med dressing
Brød
Rødvinssauce

Grillet dessert
Grillet Crepes Suzette med vaniljeis

Grillet natmad
Cocio og hottere med det hele – vi følger din event til dørs.

Vi elsker at grille og kunne vi gøre det gratis, så ville vi! Men biksen skal løbe rundt og regningerne betales så tegnedrengen skal desværre op af forret. Prisen er 398 kr. per person (eksklusiv moms), hvis I er 80 personer. Det er blot et priseksempel for vi griller gerne hele natten – uanset om I er 5 eller 500 sultne festdeltagere.

Vi er klar på at sparke din event igang – er du?

Masser af grill-erfaring

Vi laver high fives for og glædes på dagligt basis for vores Pro BBQ Team tryller med saftige fisk, fede steaks, flæskestege, desserter mv. De kan det hele! Kreativiteten kender ingen grænser og særligt ikke når vores grillnørder ledes af Martin Mygdam himself!

Du kender sikkert Martin fra vores opskrift-videoer her på siden, på vores YouTube-kanal eller Facebook… men hvis du endnu ikke har hilst på ham, så er det ved at være tid.

Gennem de sidste 10 år har Myggen lavet grillevents og grillmad i hele Danmark – både som leder af professionelle grillteams i branchen, på det danske Grilllandshold og vinder af utallige Danmarksmesterskaber i Grill. Ud over vilde grill-skills så er Martin – hvis vi selv skal sige det – hamrende charmerende, proppet med varm humor og totalt kølig i pressede situationer! Men hey, giv os chancen til din næste firmafest og bedøm selv.

SMID EN MAIL ELLER GIV ET RING TIL MARTIN

Smid en mail eller giv et ring til Martin Mygdam, leder af vores eventafdeling og Napoleon Pro BBQ Team, hvis du har et arrangement i støbeskeen. Martin giver dig fluks masser af ideer til menu, cool grill-oplevelser for dine gæster og en pris på herligheden.

#NapoleonProBBQTeam

Her kan du se de seneste fire delte billeder på Instagram med ovenstående #. Vil du have vist dine egne stjerne-fede billeder af dit tilbehør eller maden, du har lavet derpå? Brug hashtagget og bliv vist her på vores hjemmeside.