Bestil os til din reception

Sommer eller vinter – we don’t care. Så længe vi får lov til at grille, så er vi ligeglade med sne, regn eller hedebølger. Vi giver gerne et bud på din receptionen og støver vores fedeste grill af uanset om I er 50 eller 500.

Grillmenu efter dit ønske

Fortæl os dine drømme og vi bikser noget sammen – okay, det lyder lidt corny men det er ikke meget galt. Hvis vi må fyre op for de fede grill, så er vi klar til at byde ind med et setup og en pris. Hvis du har drømmene så har vi erfaringen… og hvis du ikke har drømmene så er det også helt okay.

Hvert arrangement bliver en unik oplevelse i vores hænder. Vi siger hell no til dødssyge termokasser, der bare smides på adressen. Vi følger alt til dørs så din reception bliver en lige så stor oplevelse, som du håber på.

Eksempel på grillmenu

Muligheder er virkelig mange men vi har lavet et bud. Vælg fx 6 forskellige grilltapas – vi kan nemlig lave alt på en grill og viser det gerne med små lækre retter, som får dine gæsters mundtøj til at løbe.

Steak med estragonmayo og sprød kartoffel
Tun med oliven, aioli og asparges
Kammusling med sur-sød dip på sprød toast
Letrøget torsk med sennepscreme og rugchips
og sidst men ikke mindst revelsben med bbq-sauce

Hvis ovenstående menu lyder som noget for dig og du får 50 gæster til din reception, så er prisen 298 kr. pr person ekskl. moms.

Hvis ovenstående menu ikke lyder helt perfekt, så kommer vi os over det og laver gerne en menu i samarbejde med dig.
Du kan fx også bestille 1.000 smagsprøver og give os frie hænder til grill-tryllerier for 22.000 kr. ekskl. moms.
En fjerde mulighed er at kontakte os og så tager vi en snak om, hvad du kunne tænke dig og hvad dit budget er.

Vi er klar på at pakke vores fede grill, pavillioner, grej og øvrigt gear og sparke gang i gas, kul og piller og gøre din reception uforglemmelig for både dig og dine gæster – er du?

Masser af grill erfaring

Vi laver high fives for og glædes på dagligt basis for vores Pro BBQ Team tryller med saftige fisk, fede steaks, flæskestege, desserter mv. De kan det hele! Kreativiteten kender ingen grænser og særligt ikke når vores grillnørder ledes af Martin Mygdam himself!

Du kender sikkert Martin fra vores opskrift-videoer her på siden, på vores YouTube-kanal eller Facebook… men hvis du endnu ikke har hilst på ham, så er det ved at være tid.

Gennem de sidste 10 år har Myggen lavet grillevents og grillmad i hele Danmark – både som leder af professionelle grillteams i branchen, på det danske Grilllandshold og vinder af utallige Danmarksmesterskaber i Grill. Ud over vilde grill-skills så er Martin – hvis vi selv skal sige det – hamrende charmerende, proppet med varm humor og totalt kølig i pressede situationer! Men hey, giv os chancen til din næste firmafest og bedøm selv.

SMID EN MAIL ELLER GIV ET RING TIL MARTIN

Smid en mail eller giv et ring til Martin Mygdam, leder af vores eventafdeling og Napoleon Pro BBQ Team, hvis du har et arrangement i støbeskeen. Martin giver dig fluks masser af ideer til menu, cool grill-oplevelser for dine gæster og en pris på herligheden.

#NapoleonProBBQTeam

Her kan du se de seneste fire delte billeder på Instagram med ovenstående #. Vil du have vist dine egne stjerne-fede billeder af dit tilbehør eller maden, du har lavet derpå? Brug hashtagget og bliv vist her på vores hjemmeside.