x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

CookPerfect – en revolutionerende dansk opfindelse

To jyske grillentusiaster har udviklet et intelligent og interaktivt stegetermometer til grill, hvor flere målepunkter og en matematisk udregning sikrer perfekt tilberedt kød på grillen – hver gang. Desuden vil du altid have fuldstændig styr på, hvor lang tid der er til, at dit kød er færdigt. Det betyder, at du kan droppe stressen og i stedet slappe af og hygge med dine gæster.

Hvad kan CookPerfect?

 

Normalt, når man stikker et stegetermometer i kød, bliver temperaturen kun målt i spidsen af spyddet. Det betyder, at man skal ramme kødets kerne helt præcist. Det unikke ved CookPerfect stegetermometer er, at spyddet måler kødets temperatur op til fem steder og derefter udregner kernetemperaturen, samt hvornår kødet er færdigstegt ud fra de ønsker, som du har tastet ind på den medfølgende app.

Det er en kompleks størrelse at ramme kødets kernetemperatur, fordi man skal ramme helt præcist. Faktisk kan én centimeter betyde en forskel på ti grader, og der er en verden til forskel på 50 og 60 grader. Med CookPerfect termometer måler vi kødets temperatur op til fem forskellige steder, og ud fra en specialudviklet matematisk udregning sikrer stegetermometeret, at du rammer kødets kernetemperatur spot on, uanset hvordan spyddet er placeret i kødet.

Derudover kan CookPerfect fortælle dig hvornår dit kød er færdigt. Med den tilhørende app indstiller du din ønskede temperatur (f.eks. 54 grader), trykker ‘start’ på app´en, hvorefter algoritmen efter nogle minutter fortæller dig, hvornår kødet rammer 54 grader. Hvis temperaturen i grillen ændrer sig, justeres stegetiden tilsvarende.

Som en ekstra lækker detalje, så har Cook Perfect stegetermometer et ekstra målepunkt i toppen. Denne ekstra måler giver dig temperaturen på grillen eller ovnen, og det er en lækker detalje – særligt når grillen er i gang.

Stegetermometeret styres som nævnt ved hjælp af CookPerfects mega blærede app, der findes til både iphone og Android. Her er du sikret en vild bluetooth rækkevidde, der tillader dig at bevæge dig helt op til 120 meter fra grillen.

Herunder kan du se de lækre produkter fra CookPerfect. Under hvert CookPerfect produkt kan du se, hvor du kan købe produktet i Danmark. Der udvikles konstant på både eksisterende produkter og kommende, og herrerne bag CookPerfect har store planer. Du kan læse mere om de danske opfindere længere nede på siden.

Vi hos Backyard Living er danske distributører, ja faktisk er vi distributører af CookPerfect i hele Norden.

CookPerfect Bluetooth stegetermometer

De vigtigste af CookPerfect's blærepunkter:

1. Den fortæller dig, hvor lang tid der er til, kødet er færdigt.
2. Dens fem målepunkter finder selv kernetemperaturen.
3. Den her en ekstra måler i toppen, som fortæller grillens/ovnens temperatur
4. Mega cool app, der tillader dig at styre termometeret på op til 120 meters afstand.

Hvem er CookPerfect?

Vi kender det vidst alle sammen. Solen skinner, vennerne er samlet i haven, der er vin i glassene, og der hygges. Men én person mangler; grillmesteren, der febrilsk forsøger at ramme perfekt tilberedt kød, som skal være færdigt samtidig med de andre ting på menuen. Der er stress på. Grillen bliver åbnet og lukket, stegetermometeret bliver flittigt brugt – stukket i kødet forskellige steder i forsøget på at måle kernetemperaturen – og alligevel er resultatet ikke som håbet, når den ofte dyrt indkøbte steg ender med at få for meget eller blive serveret ti minutter efter kartofler og salat.

Det er denne frustration, som inspirerede to jyske grillentusiaster fra Skørping, Nordjylland, til at lave CookPerfect. Martin Kloster og Kasper Kristensen er mændene bag den geniale opfindelse.

”Det er ligegyldigt, hvor man stikker spyddet ind i kødet,” siger Martin Kloster og tilføjer:
”En grillaften skal være en totaloplevelse for alle. Med CookPerfect får du foræret tidspunktet for, hvornår dit kød er færdigt – ud fra de ønsker, du selv har tastet ind på appen. Så kan du smide stress og utryghed over bord og i stedet koncentrere dig om slappe af og hygge dig med familie og venner. Og som prikken over i’et kan du servere et perfekt stykke kød.”

Vi er pjattede med det smarte og hyper-intelligente termometer, og vi glæder os til at præsentere CookPerfect for jer.

Forhandlere

Med Backyard Living – og med hjælp fra vores udvalg af totalmegaovervildt udstyr fra CookPerfect og de mange andre flinke leverandører – er det både sjovere, skønnere, hyggeligere, mere spicy, mere glødende, stegende hedt, vildt meget varmere og alt muligt andet, når der skal inviteres til hygge i baghaven.

Vi er dansk distributør af CookPerfect, men sælger ikke produkterne direkte. Til gengæld har vi lavet aftaler med mere end 70 butikker over hele landet, så det burde være let for dig at se vores fede CookPerfect produkter. Derudover kan du naturligvis købe vores produkter på flere online butikker.

Se på kortet herunder, hvor du fysisk kan røre, se og købe Cookperfect produkter. Hvis du klikker på en markerings-dråbe, får du butikkens navn og adresse. Hvis du er interesseret i en specifik grill eller et stykke tilbehør, så find produktet her på hjemmesiden og se på produktsiden, hvem der forhandler netop denne vare.


Se på kortet herunder, hvor du fysisk kan røre, se og købe Napoleon grill eller tilbehør. Hvis du klikker på en markerings-dråbe, får du butikkens navn og adresse. Hvis du er interesseret i en specifik grill eller et stykke tilbehør, så find produktet her på hjemmesiden og se på produktsiden, hvem der forhandler netop denne vare.

Vis kun forhandlere som forhandler:

Katalog

Se online kataloget fra CookPerfect her.

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser