CookPerfect – den revolutionerende danske opfindelse

To jyske grillentusiaster har udviklet et intelligent og interaktivt stegetermometer, hvor flere målepunkter og en matematisk udregning sikrer perfekt tilberedt kød på grillen. Hver gang. OG have fuldstændig styr på, hvor lang tid der er til, at dit kød er færdigt. Det betyder at du kan droppe stressen og i stedet slappe af og hygge med dine gæster.

Hvad kan CookPerfect?

Normalt, når man stikker et stegetermometer ind i kød, bliver temperaturen kun målt i spidsen af spyddet. Det betyder, at man skal ramme kødets kerne helt præcist. Det unikke med CookPerfect er, at spyddet måler kødets temperatur op til fem steder og derefter udregner kernetemperaturen, samt hvornår kødet er færdigstegt ud fra de ønsker, du har tastet ind på den medfølgende app.

Det er en kompleks størrelse at ramme kødets kernetemperatur, fordi man skal ramme helt præcist. Faktisk kan én centimeter betyde en forskel på ti grader, og der er en verden til forskel på 50 og 60 grader. Med CookPerfect måler vi kødets temperatur op til fem forskellige steder, og ud fra en specieludviklet matematisk udregning sikres, at du rammer kødets kernetemperatur spot on, uanset hvordan spyddet er placeret i kødet.

Derudover kan CookPerfect fortælle dig hvornår kødet er færdigt. Med den tilhørende app indstiller du din ønskede stegetemperatur (f.eks. 54 grader), trykker ‘start’ på app´en, hvorefter algoritmen efter nogle minutter fortæller dig, hvornår kødet rammer 54 grader. Hvis temperaturen i grillen ændrer sig, justeres stegetiden tilsvarende.

Som en ekstra lækker detalje, så har CookPerfect et ekstra målepunkt i toppen. Den ekstra måler giver dig temperaturen på grillen eller ovnen, og det er en lækker detalje – særligt når grillen er igang.

Her under kan du se de lækre produkter fra CookPerfect. Under hvert CookPerfect produkt kan du se, hvor du kan købe produktet i Danmark. Der udvikles konstant på både eksisterende produkter og kommende, og herrerne bag CookPerfect har store planer. Du kan læse mere om de danske opfindere længere nede på siden.

Vi hos Backyard Living er de danske distributører, ja faktisk er vi distributører af CookPerfect i hele Norden.

CookPerfect Bluetooth Termometer

De vigtigste af CookPerfect's blærepunkter:
1. Den fortæller dig, hvor lang tid der er til, kødet er færdigt.
2. Dens fem målepunkter finder selv kernetemperaturen.
3. Den her en ekstra måler i toppen, som fortæller grillens/ovnens temperatur

Hvem er CookPerfect?

Vi kender det vidst alle sammen. Solen skinner, vennerne er samlet i haven, der er vin i glassene, og der hygges. Men én person mangler; grillmesteren, der febrilsk forsøger at ramme perfekt tilberedt kød, som skal være færdigt samtidig med de andre ting på menuen. Der er stress på. Grillen bliver åbnet og lukket, stegetermometeret bliver flittigt brugt – stukket i kødet forskellige steder i forsøget på at måle kernetemperaturen – og alligevel er resultatet ikke som håbet, når den ofte dyrt indkøbte steg ender med at få for meget eller blive serveret ti minutter efter kartofler og salat.

Det er denne frustration, som inspirerede to jyske grillentusiaster fra Skørping, Nordjylland, til at lave CookPerfect. Martin Kloster og Kasper Kristensen er mændene bag den geniale opfindelse.

”Det er ligegyldigt, hvor man stikker spyddet ind i kødet,” siger Martin Kloster og tilføjer:
”En grillaften skal være en totaloplevelse for alle. Med CookPerfect får du foræret tidspunktet for, hvornår dit kød er færdigt – ud fra de ønsker, du selv har tastet ind på appen. Så kan du smide stress og utryghed over bord og i stedet koncentrere dig om slappe af og hygge dig med familie og venner. Og som prikken over i’et kan du servere et perfekt stykke kød.”

Vi er pjattede med det smarte og hyper-intelligente termometer, og vi glæder os til at præsentere CookPerfect for jer.

Historien bag danske CookPerfect

#CookPerfectComfort

Her kan du se de seneste fire delte billeder på Instagram med ovenstående #. Vil du have vist dine egne stjerne-fede billeder af dit termometer eller maden, du har lavet med det? Brug hashtagget og bliv vist her på vores hjemmeside.