x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

CookPerfect - kendt fra tv: Kom gennem julen uden tørt kød eller dårlig mave

Hverken for råt eller for tørt. Sådan skal kødet til julebordet gerne være - hvad end I er til flæske- eller andesteg.
CookPerfect stegetermometeret er koblet sammen med en app, som beregner for dig, hvornår kødet er færdigt.
Det er ikke uden grund af CookPerfect er vinder af IdeNyts læserpris 2018.

Der er mange ting, der kan gå galt i julen. En af dem er, at maden ikke bliver tilberedt ordentligt. Tørt kød kan reddes med sovs – meget sovs. Men kød, der ikke er ordentligt gennemstegt, kan ikke reddes og i værste fald kan det sende dig på hospitalet. Derfor er det vigtigt at holde styr på flæskestegens kernetemperatur og det samme gælder med andestegen i ovnen. 

PERFEKT TILBEREDT KØD BEHØVER IKKE AT VÆRE SVÆRT

Vi danskere er glade for julemad. Så glade, at mange hver jul ender i statistikken over indlæggelser med forstoppelse – eller det, der er værre. Det sker ofte, når maden ikke er ordentlig tilberedt. Men det vil en lille, smart opfindelse fra Nordjylland lave om på. At tilberede kød perfekt – uanset om det er and, flæskesteg eller andet, handler det om kernetemperaturen inde i kødet: »Jeg er ikke den store grillmester, og havde svært ved at finde ud af, hvornår kødet var perfekt tilberedt. For andre stegetermometre måler kun i spidsen, hvilket gør det svært at placere det korrekt. Den irritation og besvær, satte gang i tanker om, hvordan man kunne gøre det bedre,« fortæller Martin Kloster, opfinder af og direktør i CookPerfect – og han er pæredansk.

Hans mission var at lave et stegetermometer, der skulle være nemt at bruge for alle både til ovn og grill – og med det rigtige resultat hver gang. Det blev til CookPerfect, der måler hele vejen gennem spyddet, og dermed giver større sikkerhed for, at maden bliver tilberedt til den rigtige temperatur. Når termometret måler i hele spyddet er det lettere at finde kernetemperaturen. I stedet for at have ét punkt for måling, har du nu et helt spyd, der giver præcis og sikker måling – og derfor er vi, hos Backyard Living, helt vilde med den danske opfindelse. Vi er faktisk så pjattede med det, at vi har valgt at tage CookPerfect under vingerne og få distributionen på det i Danmark – ja faktisk i hele Norden. For lækkert kød handler stort set altid om, at det skal have den korrekte kernetemperatur. Når den er nået, er du sikker på et perfekt resultat – ikke for rå, så du ender på hospitalet og ikke så tørt, at du er nødsaget til at hælde 5 liter redningssovs over kødet, før det glider ned.

CookPerfect giver dig overblik i hele køkkenet

CookPerfect er koblet sammen med en app, som giver fuldt overblik over hele madlavningen, fordi termometret regner stegetiden ud. Appen beregner et sluttidspunkt for, hvornår kødet er færdigt, så du slipper for at skulle se til det hele tiden. I stedet kan du bruge tiden på dine gæster – for du kan jo hele tiden følge med på appen.
Og så kan du også endelig give familien et klart svar på det evige spørgsmål om, hvornår maden er færdig. Vi kender det nemlig alt for godt: Kæresten spørger: “Hvornår er kødet færdig? Skal jeg gå igang med kartoflerne nu?”. Og det eneste vi kan svare er:“Øhhh om 10 grader!”. Men det er nu slut – problemet er løst. CookPerfect giver dig mulighed for at svare: “Om 30 minutter, min skat!”. Det behøver ikke at være mere besværligt end det!

Appen er meget visuelt bygget op; Du vælger, hvad du er ved at stege, og hvordan du gerne vil have dit kød. Så beregner CookPerfect for dig, hvor lang tid din mad skal have. Når det er gjort, går der nogle minutter og så har CookPerfect regnet stegetiden ud for dig. Derefter kan du plotte dine andre retter ind, så du ved, hvornår du skal gå i gang med kartoflerne og de andre ting, så det hele er færdigt samtidig. Det er dælme smart!

Mere end bare et stegetermometer

CookPerfect vil ikke bare sørge for at dit kød er rigtigt tilberedt. Det kan også hjælpe dig med at bage og tilberede grøntsager. I den næste opdatering, der kommer omkring nytår, tilføjes flere kategorier, så du nu kan få bagt brød, kager og grøntsager perfekt også. Hemmeligheden bag en god bagt kartoffel eller en lækker kage er nemlig det samme som ved kødet – kernetemperaturen. Uanset, hvad du tilbereder, handler det om at nå den rigtige kernetemperatur i maden. Den er altafgørende for det rigtige resultat. CookPerfect er ligeglad med, hvad du laver – så om du er til and eller flæskesteg juleaften er lige meget. Eller om du vil blive bedre til at bage. Stegetermometret er din lille hjælper i køkkenet, der sørger for at maden er tilberedt korrekt med den rigtige kernetemperatur – hver gang.

CookPerfect er kendt fra tv og forhandles i førende byggemarkeder.

CookPerfect produkter

Det danske mærke CookPerfect laver kun kvalitet. Her ser du deres udvalg af produkter.

#WeCookPerfect

Her kan du se de seneste fire delte billeder på Instagram med ovenstående #. Vil du have vist dine egne stjerne-fede billeder af din grill eller maden, du har lavet derpå? Brug hashtagget og bliv vist her på vores hjemmeside.

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser