x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Store, fede, frække grill i verdensklasse

Kun det største og fedeste er godt nok men hvad skal du vælge?

GRILLEN KAN ALDRIG BLIVE STOR, FED ELLER FRÆK NOK TIL DIG

Du er en über nerd inden for grillning, faktisk niveauet over, haven er bygget til din gasgrill og din bad boy af en grill skal spille mere end 100%. Intet mindre end rendyrket rock’n’roll og den vildeste luksus kan friste dig og du snakker flydende 304 stål, røgning, Sizzle Zone, Night Light-lys, varmebooster og infrarød bagbrænder! Når du griller en snack i de sene aften- eller tidlige morgentimer, så skal grillens glorie vise dig vejen – du vil bjergtages og vi står klar til at friste.

Velkommen til bbq heaven, hvor vi giver dig vores bud på din nye fristerinde af en grill i verdensklasse!

Det bli'r ikke større end Napoleons Prestige Pro825!

+200 kg vanvid af en 304stål-dreng. Den 2,39 m lange bandit af en mother f-grill har fire brændere plus dobbelt indbygget Sizzle Zone, ekstra brænderør til low&slow, integreret røgindsats med brænder og et grillareal på voldsomme 119x46 cm - og så har vi endda ikke talt to-trins power sideblusset med. Prestige Pro825 er drømmen til dig, der har plads til bæstet over dem alle.

Læs mere om den ypperste, fedeste og største grill

Med Napoleons Pro665 er det faktisk okay kun at være anden størst!

Med sine blot 1,95 m og 150 kg (!) er Napoleons Prestige Pro en lige så lækker djævel som storebroderen - dog en lidt mere slank udgave. Hun er yndefuld, har smæk på 304stålet, fem hovedbrændere, en dejlig temperamentsfuld Sizzle Zone og parfumen bølger indbydende fra den integrerede røgindsats med egen brænder. Dette er ikke blot en dame, det er en forføreske.

Læs mere om fristerinden Prestige Pro665

Når terassen skal have plads til den fe' grill sammen med lillemors blomster

Prestige Pro-seriens mindste medlem kommer lige akkurat ikke med i 100kg's klubben men er stadig en velvoksen herre på 1,63 m. Som i familien er 304stål en fast del af uniformen og derudover kan vi da lige blære os med fire hovedbrændere, en Sizzle Zone, Infrarød bagbrænder, store fede grillriste i rustfri stål og alt det grill-lir, der gør denne charmerende sag til det oplagte kompromis når du ikke vil nøjes og lillemor vil have plads til blomsterkummen.

Læs mere om Prestige Pro-familiens ninja

Anbefalet til dig

Kort og godt...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser