x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Lille grill til dig med knapt så meget plads

Livet i centrum er fyldt med spontane stævnemøder, ture til parken after dark og tømmermænd med vennerne - du har grillen og de andre medbringer mad og øl.

FESTIVALS, CHILL I PARKEN, PØLSE-TORSDAG I LEJLIGHEDEN, BBQ ON THE GO ELLER STAEADY AS A ROCK

’Din mor’ jokesene flyver over det lille klapbord, latteren bølger frem og tilbage, middagen består af sammenskuds-grillning og der er lige akkurat plads til at vennerne kan have de forreste ben af hver sin køkkenstol ude på altanen, så den sidste sol kan nydes inden den bag ned bag naboejendommen. Budgettet er småt, pladsen mindre og fokus er de fede oplevelser.

Look no further! Uanset om du vil samle vennerne til festivals, chill i parken, standtur, roadtrip eller kæresteaften i byens centrum, så har vi gasgrillen til dig.

Den lille, fee', stationære Triumph325 med alle muligheder

Selv om det skal være småt for at du også har plads til en solstol, så behøver grillen ikke være minimalistisk! Du vil have mulighed for at trylle med stege på et rotisseri, en ordentlig kleppert af en gasflaske og der skal kunne kreeres saucer på sideblusset. Eller måske endda hjemmebrygget øl? Du vil have alle muligheder selv om pladsen er lille og Triumph325 er svaret på dine bønner.

Læs mere om Triumph325

En snuptag, så er din TravelQ 285X slået sammen og klar til at trille afsted

Livet er en fest og du er klar uanset hvor festen afholdes. Bacon er ikke blot en ingrediens, det er et måltid og det er fast inventar når du griller korteletter, pølser - ja faktisk er dette stykke af grisen perfekt til alt. Du nyder grillen, som et fedt stykke legetøj, men tid til fordybelse og mange timers grillning og store stege siger dig intet. Det skal gå stærkt, den skal kunne tages med dig overalt for du er mere ude med vennerne end inde. Med et snuptag er grillen pakket sammen og lige til at rulle afsted med - ud i horisonten.

Læs mere om TravelQ 285x

En grillet steg på altanen, ja da... men på stranden? Kan man det? Mød Napoleons TravelQ pro285!

Du vil have i pose og i sæk og du ved det godt. Når grillen står på altanen, skal den se ud som om den altid står og pryder der - let, lækker, stationær. Når dig og vennerne tager på road trip skal grillen med og så skal det være præcis det: ToGo, let at løfte og lækker. TravelQ Pro285 kan det hele og grillen er høj i hatten af en grund! Det høje låg på den lille basse giver plads til at lave stege og de to brændere, der giver mulighed for indirekte grillning, giver dig alle muligheder for at komme i mål med culotten. Din grill kommer ikke bag på cyklen, den kommer bag i bilen - din bil eller kammeratens, der er ingen forskel i jeres venneflok.

Læs mere om TravelQ pro285

Anbefalet til dig

Kort og godt...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser