x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Grill til sommerens mange hyggestunder

Er du klar til sommerens mange grillfester med lækker grillmad på menuen? Vi har på denne side samlet de fedeste grill fra Napoleon. Øverst finder du deres fede gasgrill og derunder Napoleons cool, oldschool kulgrill - både som kuglegrill og smoker.

God grill-jagt.

Gasgrill

Vi er mad-nørder og vi elsker at grille - på alle måder. Vi har udvalgt og samlet Napoleons fedeste gasgrill her på siden, og under hver grill fortæller vi præcis hvorfor vi er så begejstrede. Se Napoleons udvalg af gasgrill herunder.

Kulgrill

Er du oldschool med kul? Ingen problem, for vi har samlet de fedeste kulgrill fra Napoleon her. Se udvalget herunder.

I Danmark elsker vi at grille

 

Der er slet ingen tvivl om, at danskerne elsker at grille. Lige så snart solen skinner bare en smule og temperaturen sniger sig op på grader, der tillader at man kan sidde ude, så hiver vi grillen frem fra gemmeren. Vi forbinder det med hygge og samvær med hinanden og grillen bliver dermed et samlingssted for familie og venner.  

Så er det nemlig endelig sommer i Danmark!

Noget af det, som rigtig sætter gang i danskernes sommerfornemmelser er duften af grillkul i parcelhuskvartererne, samt fornemmelsen af at sætte tænderne i kød med en røget duft og smag. Vi elsker at samles omkring grillen på terrassen med vores venner og familie og bare nyde at være sammen omkring den mad, som bliver tilberedt. Grillsæsonen betyder derfor også ekstra tid omkring aftensmadsbordet, fordi vi også typisk vælger at gøre noget ekstra ud af hyggen. Vi åbner en flaske rosé eller finder den gode øl frem fra skabet og sætter os ned og nyder samværet med hinanden omkring den mad vi tilbereder.  

Ja, vi elsker simpelthen at grille i Danmark, og derfor er det efterhånden også blevet mere og mere populært at gøre det udenfor det vi kalder for grillsæsonen – nemlig sommer. Flere og flere er nemlig også begyndt at grille både flæskestegen og andestegen til jul, idet resultatet ofte bliver langt bedre. Kødet bliver nemlig typisk mere smagfuldt og saftigt, frem for når det bliver tilberedt i ovnen. For nogle er grill noget, der hører sommeren til, men I langt højere grad ser vi, at mange gerne vil gøre det året rundt fordi de synes, at især kødet får en langt bedre smag af det.

 

Hyggelige aftener med lækker grillmad

I Danmark elsker vi hygge. Og hvad forbinder man mere med hygge end grillmad på terrassen, mens solen langsomt forsvinder ned bag træerne ude i horisonten. Grillmad med den lækre karakteristiske grillduft og -smag spredt udover hele terrassebordet er noget af det bedste vi ved – og det er ligegyldigt om maden er tilberedt på en gasgrill eller om den er tilberedt på en oldschool kulgrill. Vi synes specielt, at det er hyggeligt, når maden bliver færdig i etaper, fordi det hele ikke skal have samme temperatur eller tid. På den måde forlænges både måltidet, men også den hyggelige stemning omkring bordet til måske langt ud på aftenen

Når det er rigtig sommer i Danmark – med varme temperaturer og helt vindstille – så er den også ekstra god, fordi det ikke er noget man oplever særlig tit. Folk flokkes til strandene for at lægge langs strandkanten, de slår sig ned i parkerne og så tænder de selvfølgelig alle op i grillen. For er der noget, som betyder sommerhygge mere end sol og strand – ja, så er det altså grill.  

For amatør-grill-kokken i de fleste hjem, så er det egentlig også ligegyldigt om kyllingen er blevet en smule brændt på den ene side eller om man skal skrabe en smule brændt skorpe af sine flutes. Det er hyggen i hele opsætningen, som i langt højere grad tæller. Det er nemlig ikke svært at grille. Konceptet er at tænde op for enten sin kul- eller gasgrill, lægge det mad (det kan fx være kød eller grøntsager) man gerne vil tilberede på risten, og vente på det bliver færdigt. Så nemt er det! Man kan selvfølgelig også eksperimentere med lidt sværere retter, og vi har samlet en masse fede grillopskrifter til jer her.

 

Opskriften på en god grillaften

 

Har du fundet din grill frem fra gemmeren fra sidste år og er den allerede klargjort til sommerens (forhåbentlige) mange grillfester? Hvis ikke du allerede fik det gjort, sidste år inden du gemte grillen væk for vinteren (medmindre du bruger din grill året rundt), så er det frem med stålbørsten. Det er nemlig en rigtig god ide, at gøre din grill ordentligt ren inden du skal bruge den, så gamle madrester ikke tilføjer en bitter smag til din mad.

Opskriften på en god grillaften kan indeholde mange ingredienser og kan være lige som du ønsker det. Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt med et godt stykke kød. Det kan både være oksekød, grisekød, fisk eller kylling – lige hvad du har lyst til. Som tilbehør følger ofte en klassisk salat – måske endda en pastasalat – nogle kartofler og noget brød (vi danskere elsker nemlig også et godt hvidløgsbrød. Vi skal selvfølgelig også sidde udenfor og nyde maden på en terrasse eller altan, for ellers er stemningen ikke helt rigtig. Og så skal vi have noget godt at drikke til – vin, øl eller måske champagne, hvis det skal være rigtig fint.

Som en ekstra prik over i’et kan en terrassevarmer være et hit, så man kan gøre aftenen ekstra lang. En pose skumfiduser, en rulle mariekiks og nogle pinde er selvfølgelig de allersidste ingredienser på listen. Når gløderne er ved at uddø, men stadig afgiver en hel del varme har du det perfekte tidspunkt til at lave en omgang s’mores. Sæt en skumfidus på en pind og varm den til den bliver let gylden og put den herefter mellem 2 mariekiks. Det er imponerende, hvordan det smager – ikke bare godt, men af hygge!

 

Sådan vælger du den rigtige grill

Når du skal på jagt efter din næste grill, så er det en god ide først og fremmest at tænke over, hvilket formål du skal bruge den til. Har du brug for en helt almindelig grill til at stege diverse kød og grøntsager på, eller har du brug for et ekstra boost af power, så du kan eksperimentere med de lidt mere avancerede grillretter? Og hvad har du egentlig plads til derhjemme?

Grillen har i danskernes hjem ofte en helt speciel plads på terrassen. Grillens størrelse afhænger derfor også ofte af, hvor stor en terrasse du har og hvor mange du skal lave mad til. En lille grill er til den mindre familie, hvor den ofte står på hverdagsmad, men hvor du alligevel godt kan lave en steg eller lignende på de dage, hvor det lige skal være lidt mere specielt. En stor grill er til både den større familie, men også til grill entusiasten, der har brug for nogle flere features til at kunne lave sine yndlingsretter og til at kunne eksperimentere. Med de lidt større grill med mange ekstra features er det en kunst at få både varme, luftfugtighed og cirkulation til at spille sammen.

Måske du ikke føler, at det er nok med den almindelige grillrist, men også har brug for en ekstra sidebrænder, en indbygget Sizzle Zone og en integreret røgindsats. Måske du slet ikke kan leve uden lys i grill, knapper og skab. Så er der selvfølgelig også en grill til dig.

Er du klar over, hvilken størrelse grill der passer til dig og dine behov, samt hvor mange fede grill features du har behov for at blive tilfreds?

 

Grill fra Backyard Living

 

Vi har masser af erfaring og et godt kendskab til det danske grillmarked. Vi kan derfor sagtens hjælpe dig med at finde frem til netop den grill som kan opfylde lige præcis dine forventninger og behov.

Vi har et stort udvalg af både gasgrill og kulgrill samt røgovne her på siden i alle størrelser og prisklasser. Vi har de helt almindelige grill som er perfekte til en families hverdagsbehov, men vi har også de helt store drenge, der kan indfri alle dine forventninger for hvad en grill kan.

Hvilken grill er din yndlings?

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser