x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

LE-serien fra Napoleon Grill

Gasgrill med tre brændere, masser af varme, lækre features til pengene, i-Glow lys i kontrolknapper, infrarød Sizzle Zone sidebrænder, WAVE grillriste i støbejern, keramisk infrarød bagbrænder, mulighed for tilbygning af køkkenmodul og meget mere.
Sig pænt hej til LEX’s lillebror: familien LE.

En legendarisk grill fra Napoleon Grill

Du tænker nok, at det er lidt voldsomt at kalde denne grill for legendarisk, men der er faktisk en mening bag. Napoleon LE’s fulde navn er nemlig Legend. Og legendarisk det er den. LE er nemlig proppet med lækkerier, som du allesammen får for forholdsvis små penge.

De tre WAVE grillriste i støbejern bliver knaldhamrende varme, hvilket let får skalaen på det integrerede termometer til at springe helt til tops. Støbejern tiltrækker nemlig masser af varme, hvilket giver dine bøffer de helt perfekte stege striber.

Den er udstyret med masser af lys i både kontrolknapper og under låget, og så har du med denne grill også mulighed for at tilføje et køkkenmodul, så du kan få et udekøkken i din have.

LE er en smule mindre end sin storebror, så ønsker du mere plads i grillen, så bør du i stedet vælge en Napoleon LEX grill, som har ekstra højt låg.

 

En legende i to varianter

Napoleon LE485 får du i to varianter. Er du til den klassiske i rustfri stål eller vil du hellere have den frække i sort emalje?

Den helt klassiske Napoleon grill LE485 i rustfri stål kommer til at se utroligt indbydende ud på terrassen. Den meget skinnende overflade kommer til at invitere solens stråler – og forføre dig med sine lækre detaljer og features.

Napoleon LE485 i sort emalje er til gengæld en fræk sag. På denne er låg og skabe skiftet ud med sort emalje, som kommer til at stå i en stærk kontrast til det resterende stål-look.

Der er ikke den store forskel på de to grill-varianter udover farven, og så har stål-grillen dobbeltvægget låg i 304 rustfri stål, hvilket giver bedre isolering af varmen.

 

Lækre detaljer i sidebordene

Ligesom sin storebror Napoleon LEX er denne grill udstyret med to sideborde, som gemmer på lækre detaljer.

Til højre for grillen finder du i sidebordet den ikoniske Sizzle Zone sidebrænder med infrarød varme. Tænder du for den vil du på ca. 30 sekunder opnå en varme på mere end 800 grader – og så bliver det altså sjovt at grille. Læg bøffen på og du vil med det samme høre det syde og sprutte. Og falder der madrester eller fedt fra kødet ned i blusset, så får det blot et lille strejf af flammer tilbage.

Den meget høje varme sikrer, at kødets overflade med det samme karamelliserer, så safter ikke flyder ud. Kødet kommer derfor til at smage af meget mere. What’s not to like?

Til venstre for grillen finder du til gengæld en treenighed uden lige. Skærebræt, marinade-box og is-box dukker op fra det venstre sidebord. Tilbered din mad direkte ved siden af grillen, opbevar kolde øl og mærk, hvordan grill-entusiasten i dig kommer frem.

 

Blinker du til den, blinker den tilbage

Den mest frække og innovative feature ved Napoleons LE gasgrill er nok, at den er udstyret med masser af lys – både indeni og udenpå. LE er helt klar til de sene sommeraftener, hvor den sidste snack skal tilberedes.

Grillens kontrolknapper er udstyret med et blåt i-Glow kontrollys, hvor skarpheden på lyset indikerer, hvor meget du har skruet op for blusset. i-Glow giver dig derfor også mulighed for at slænge på sofaen og stadig holde øje med, hvor varm grillen er ude på terrassen. Er det ikke genialt?

Har du lyst til at snacke de sene aftentimer, så behøver du ikke finde pandelampen frem. LE er nemlig udstyret med to kraftige lys inde i grillen, der lyser op så snart du løfter låget på den.

Dét er en legende værdig!

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser