x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

LEX-serien fra Napoleon Grill

Gasgrill med knaldhøj varme, lækre features, i-Glow lys i kontrolknapper, infrarød Sizzle Zone sidebrænder, WAVE grillriste i rustfri stål, keramisk infrarød bagbrænder, mulighed for tilbygning af køkkenmodul og meget mere.
Sig pænt hej til familien LEX fra Napoleon Grill.

En grill med knaldhøj varme og masser af flammer

Er du klar til at tage imod den nye præsident indenfor gasgrill? LEX er lækker, en anelse fræk, og så giver den dig luksus ud over alle grænser.

Med LEX får du store flammer og lynhurtig varme på få sekunder. Du får også masser af lir i form af blåt lys – iGlow lys – i kontrolknapperne, som bliver stærkere når du skruer op for varmen. Samtidig får du JETFIRE tændingssystem, ACCU-Probe termometer, en keramisk infrarød bagbrænder samt mere end 4 hovedbrændere på denne fantastiske grill fra Napoleon.

Og har vi fortalt dig om varmen på LEX? Ellers får du det lige igen. På bare få sekunder opnår denne grill en varme på ikke mindre end 8-900 grader!!! Det er altså ikke for sjov – eller for amatører!

Er du klar på at tackle denne lækre, knaldhamrende varme og blærerøvs-agtige kleppert af en gasgrill?

 

Tre varianter af den utrolige læks LEX

Med LEX har du den udsøgte fornøjelse at have tre forskellige varianter at vælge imellem.

Den største og dyreste af de tre hedder Napoleon LEX730. Den næststørste hedder Napoleon LEX605 og den billigste hedder Napoleon LEX485, som igen kan fås i tre varianter.

Fælles for familien LEX er, at de kan levere store flammer og knaldhøj varme på bare få sekunder, og det gælder uanset om du køber den mindste eller den største LEX. Alle varianter har sideborde på hver side af grillen, hvor det venstre er udstyret med et integreret skærebræt samt is- og marinadebox, så du kan tilberede din mad direkte ved grillen.

…eller til at opbevare en six-pack til, når gutterne kommer forbi til burger!

 

Er du hooked på den største af dem alle? Så skal du gå efter LEX730!

Skal du have masser af lir, fede features og et grillareal på størrelse med et stort spisebord, så er det selvfølgelig den største og den dyreste LEX730 fra Napoleon du skal gå efter!

730’eren giver dig masser af blære-worthy features, herunder hele fem hovedbrændere i 304 rustfri stål inklusiv en infrarød SIZZLE ZONE bundbrænder under låg. LEX730 er nemlig den eneste grill fra Napoleon, udover Prestige Pro, hvor du får SIZZLE ZONE under låg. Det giver dig mulighed for at give dit kød endnu mere varme fra alle sider samtidig med, at den utrolige høje varme forsegler saften i kødet. Lækkerhed!

Samtidig får du en keramisk bagbrænder, som giver dig mulighed for at lege med rotisseri, som du kan tilkøbe, samt et ekstra sideblus til den gryde, som du aldrig har plads til.

Vi garanterer at LEX730 bliver dit nye yndlings legetøj på terrassen derhjemme!

 

Eller kan du klare dig med den lidt mindre LEX605?

…dog ikke mindre blære-worthy gasgrill fra Napoleon?

Napoleon LEX605 er mindre end sin storebror, men er stadig en ret stor grill. Den passer i virkeligheden nok mest til parret, hvor manden vil have en monster-stor grill på terrassen og kvinden bare gerne vil have plads til nogle krukker med blomster. LEX605 har netop størrelsen til, at I kan have begge dele.

Størrelsen er der styr på, men hvad med nogle lækre features? Ja, selvfølgelig kommer LEX’en med masser af features til grill-entusiasten. Den udforsker den traditionelle måde at grille på, og giver dig nye innovative og smarte metoder, som bringer endnu mere smag til dit kød.

Åben højre sidebord, og den eftertragtede Sizzle Zone kommer til syne. Her tilbereder du maden, som fortjener lidt ekstra kærlighed. Så snart kødet rammer de næsten 900 grader vil fedt og madrester prelle af – og så snart det sker vil flammerne rejse sig op til et lille kys. Det er grill-kærlighed i sin reneste form!

 

Skal vi ikke også lige runde den mindste LEX485 fra Napoleon?

Napoleons LEX485 er en mindre udgave af sine to storebrødre. Men bare rolig, den er faktisk slet ikke så lille! Med et grillareal på 46 x 68 cm, så kan den faktisk klare omkring hele 30 burgerbøffer på én gang. Did anybody say Barbecue party?

LEX 485’eren kommer med stort set samme features som sine to storebrødre. Fire hovedbrændere, Sizzle Zone sidebrænder, keramisk infrarød bagbrænder, iGlow lys, JETFIRE tænding, ACCU-PROBE termometer – you name it!

Det helt store ved denne grill er faktisk, at du har mulighed for at vælge imellem tre varianter.

Den klassiske LEX485 i rustfri stål er selvfølgelig ikke til at stå for med sin skinnende overflade. Den sorte LEX485 må vi altså bare indrømme er super fræk. Den er anderledes, og så er den stilmæssigt fuldstændig gennemført.

Til sidst, men ikke mindst, så er Napoleon simpelthen så geniale, at du også kan købe LEX som indbygningsgrill. LEX485 indbygningsgrill med bagbrænder og lys i knapperne er klar til at indtage dit udekøkken, uanset hvordan du har valgt at designe det.

Dét giver mening!

#LEX730

Her kan du se de seneste fire delte billeder på Instagram med ovenstående #. Vil du have vist dine egne stjerne-fede billeder af din grill eller maden, du har lavet derpå? Brug hashtagget og bliv vist her på vores hjemmeside.

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser