x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Prestige serien fra Napoleon Grill

En gasgrill-serie, som kun lige er trinnet under det største af det største. Grillen har 4 brændere, Sear Plates i 304 rustfri stål, Sizzle Zone sidebrænder, infrarød bagbrænder, Lift Ease låg, WAVE grillriste i rustfri stål samt rotisseri, som kan anvendes uden at grillristen tages af. Prestige er til den professionelle grill-mester, der har brug for spændende features og gadgets, der rækker ud over det almindelige.
Sig pænt hej til Prestige Pro’s lillebror: familien Prestige.

Mød toppen af kransekagen indenfor grill

Vi byder velkommen til Napoleon Prestige P500 i vores gasgrill sortiment. En gasgrill serie, som er én af de tunge drenge indenfor grill-verdenen. Prestige er en stor grill med masser af features og gadgets, og så er den en ægte grill-aficionado værdig.

Serien består af to varianter, hvis eneste forskel er farven på grillen samt materialet som grillen er lavet af. Den ene version er nemlig lavet i 304 rustfri stål, og så bruger den naturgas. Den anden kan du få i sort emalje.

Prestige fra Napoleon er vores næstbedste gasgrill i vores sortiment, så hvis man kan kalde Prestige Pro for den overdådige bryllupskage, så er Prestige med sikkerhed toppen af kransekagen. Med features op til begge ører, så vil du ikke skulle gå på kompromis med noget som helst, når du griller på en Prestige P500.

Den er til grill-entusiasten over dem alle – og med to grill-arealer på henholdsvis 45 x 71 cm og 24 x 37 cm, så er det altså et ordentligt dyr, som du har med at gøre her!

Er du klar på at tæmme en Prestige P500?

 

Grill-nørderi på et højt plan!

Prestige serien er ikke for amatører! Den er nemlig én af de største og mest avancerede gasgrill, som Napoleon har at byde på; kun lige overgået af den største af de største:  blærerøven Prestige Pro fra Napoleon.

Men misforstå mig ikke, Prestige-serien skal bestemt ikke ses som underlegen eller mindre værdig. Prestige er stadig et stort monster af en grill, som med sine omkring 90 kg kommer til at skære igennem landskabet og stå som en anden skulptur på terrassen.

Den er fræk, stor og overdådig – og så er den klar til at grille dig dit livs måltid. Invitér dine største feinschmecker-venner over til et brag af en middag og imponér med dine flotte grill-kundskaber.

 

Features til den helt store femogtyveøre

Grillen består af fire hovedbrændere i 304 rustfri stål, en stor infrarød Sizzle Zone sidebrænder, infrarød bagbrænder og Sear Plates i to niveauer. Samtidig har den integreret ACCU-PROBE termometer, en stor varmehylde, som fx kan anvendes til at varme brød samt WAVE grillriste i rustfri stål, så dine bøffer får den helt perfekte og karakteristiske overflade.

Med andre ord, så har Prestige P500 power nok til det hele – og efterspørger du mere, så kan det tilkøbes. Du kan fx tilkøbe rotisseri, som kan installeres direkte i grillen uden at du behøver at fjerne grillristene. Så bliver det vist ikke nemmere!

Kan du godt lide at nørde med grill?`Så er det bestemt den blære-worthy Prestige P500, som du burde få hjem til baghaven.

 

To udgaver af den samme grill

Prestige P500 kan du få i 2 udgaver. Den klassiske i 304 rustfri stål, som med sin karakteristiske udstråling kommer til at stå som et førsteklasses monument på din terrasse. Stål-looket er en klassiker og med den skinnende overflade vil du tiltrække blikke fra dine misundelige naboer.  

Rustfri stål udgaven skal bruge naturgas, hvilket betyder at du aldrig behøver at bekymre dig om refills. På den måde vil din grill altid stå til rådighed for dig.

Prestige P500 i sort emalje kommer til at emme af eksklusivitet, når du byder dine gæster velkommen på din terrasse, hvor du selvfølgelig kommer til at servere en middag, som er enhver feinschmecker værdig.

Den sorte emaljerede overflade er en fryd for øjet, og den vil fremkalde et kompliment fra selv din mindst grill-entusiastiske gæst.      

 

Opsætning af grillen?

Åh nej! Jeg har modtaget grillen i en stor kasse – hvordan får jeg den samlet?

Frygt ej! Hvis du kan finde ud af at samle et IKEA-skab, så kan du også samle en Prestige P500. Så du kan allerede nu lade tænderne løbe i vand til tanken om sydende bøffer, lækre stege og alle andre kød-drømme, som du nu måtte have.

Cook-boksen er nemlig allerede samlet, så det eneste du skal gøre er at samle underskab, montere sidebordene, koble gasslangen til dit Sizzle Zone sideblus, sætte hjul på dyret og rulle den hen på plads.

Sværere er det simpelthen ikke!

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser