x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Kuglegrill serien fra Napoleon Grill

Fede Napoleon kuglegrill med mange features, der gør dig klar til at grille et autentisk grill-måltid. Begge grill i Napoleons kuglegrill serie har et hængslet låg, så du slipper for at bøvle med at sætte låget på grillens side. Begge modeller har desuden en WAVE støbejerns grillrist, som kan placeres i tre niveauer samt vippefunktion til genopfyldning af kul eller briketter. Den store model kan desuden også drejes i vognen, så grillen altid vender mod dig uanset hvilken side du befinder dig på.

Den klassiske kuglegrill er til dig, som godt kan lide en grill med et enkelt og stilrent udtryk. En grill der ikke ‘larmer’ for meget i baghaven, men ligesom blender sig ind i omgivelserne. Grillen fra Napoleon har nemlig en stilfuld elegance over sig, som kan pryde enhver baghave. Kuglegrillen er også til dig som godt kan lide at grille på den autentiske måde - med kul eller briketter.

Vi byder velkommen til Napoleons kuglegrill vol. 2!

Når det hele handler om kuglegrill og kul


Du har styr på det der med grillstarter og kul, de rette temperaturer samt hvordan varmen bedst udnyttes. Du ved hvordan man skifter mellem indirekte og direkte varme og hvornår det ene er at foretrække frem for det andet, for at opnå den bedste smag i kødet. Samtidig elsker du også det enkle, klassiske og meget stilfulde design ved kuglegrillen. Du ser den som en forlængelse af din terrasse og den passer også perfekt ind i dine hyggelige omgivelser med smarte terrassemøbler, parasoller og lignende. Du har nemlig styr på indretningen af din terrasse, der inviterer til hygge og samvær med familie og venner – og her skal grillen også beregnes med.

Du ser det som en fordel, at du kan grille dit kød på den mest autentiske måde – nemlig med kul – selvom dine naboer med deres store gasgrill, som fylder hele terrassen, synes du er gammeldags. For dig handler det om, at nyde øjeblikket omkring grillen, når maden skal tilberedes, og ikke om hvad der tager kortest tid eller hvad der er smartest. Du kan godt lide at være oldschool med din kuglegrill til kul – for du føler, at det er den mest autentiske måde at grille på.

Når sommeren handler om kuglegrill og om du skal vælge kul eller briketter, så vil du elske kuglegrill serien fra Napoleon Grill.

 

Kuglegrill fra Napoleon med en masse lækre features


Begge kuglegrill fra Napoleon er kvalitetsgrill, som er lavet i langtidsholdbart rustfrit stål. De to kulgrill fra Napoleon er desuden krydret med en masse fine detaljer, som gør dem lidt mere end bare en almindelig kulgrill. Er du ude efter grill, som går lidt ud over det sædvanlige, så bliver du uden tvivl ikke skuffet over Napoleons kulgrill, som både fås i en udgave med dertilhørende vogn og en udgave med to faste ben samt to ben med hjul.

Napoleons pro serie indenfor kuglegrill til kul har alle de klassiske features som du kender det fra en almindelig kuglegrill, men vælger du Napoleons version, så bliver du også forkælet med en masse lækre detaljer som får grill-entusiastens hjerte til at slå et ekstra slag. Grillen har en rund, smuk silhuet af en bund og låg, som begge er porcelænsemaljeret. Ligeledes er grillen udstyret med to håndtag, så den er let at flytte rundt på, og så har de begge et grillareal på  57 cm i diameter, der gør den meget anvendelig til enhver familie – hvad enten den er stor eller lille.

Begge grill har ligeledes et fastspændt hængslet låg, så du nemt kan have din grill åben uden at skulle døje med at finde en plads til låget enten på siden af grillen eller på jorden. Risten er lavet i støbejern og kan indstilles i højden alt efter, hvor langt fra gløderne du gerne vil have grillet din mad. Du kan derfor sætte risten højt, når stegen gerne skal have lidt svagere varme, og lavt når bøfferne gerne skal flammes på den helt rigtige måde.

Søger du en kuglegrill til kul, som er den perfekte familie-samler, så er pro serien fra Napoleon et rigtig godt bud.

 

Napoleon kuglegrill pro22 på ben

Napoleons kuglegrill på ben er til dig som godt kan lide en klassisk kuglegrill, der ikke fylder for meget på terrassen, men alligevel har alle de funktioner, som du forventer af en almindelig kulgrill. Med grillens runde og faste former, der har en skinnende overflade er du sikret en havegrill, som du aldrig bliver træt af.

Denne variant med ben fylder ikke så meget og er nem at flytte rundt på. Skal du fx have din grill med i sommerhus eller på ferie, kan du nemt og hurtigt skrue benene af den og transportere den, hvorend du har lyst.  

 

Napoleon kuglegrill pro22 med vogn

Napoleons kuglegrill pro med tilhørende vogn er super cool at have til at stå i enhver baghave. Med sine lækre detaljer, skinnende overflade og den bløde afrundede silhuet, så er du sikret en grill, der kan blende ind i din baghaves omgivelser. Ligeledes er grillen perfekt med sin dertilhørende vogn til at flytte rundt med, når du fx skal transportere den mellem forskellige terrasser alt efter, hvor solen befinder sig.

Grillen er fastgjort en robust vogn med låsbare hjul og et lille sidebord, som du kan vælge at klappe ned, hvis ikke du skal bruge det. Desuden kan grillen let drejes i vognen, hvilket giver dig stor mulighed for at komme til maden uanset på hvilken side af grillen du er placeret.

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser