x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Lette grillopskrifter

Grillopskrifter, som skaber glæde til ganen hos os - vi håber, de vil gøre det samme hos dig!

Grillopskrifter, som med garanti sparker gang i din grill-glæde

Klokken er blevet 17 og du skal først til at handle ind til aftensmaden nu men inspirationen er lille og ideerne få. Kender du det? Så har du fundet den helt rigtige hjemmside!

Vores mission er at smitte med grill-glæde ved at vise danskerne, hvorfor vi er så pjattede med grill og hvordan en lækker aftensmad kan grilles let og samle familien – uanset om det er omkring grillen eller bordet efterfølgende.

Vi lover ikke guld og grønne skove men vi lover nemme opskrifter, som giver dig masser grill-glæde og fede a-ha oplevelser
med ingredienser, du kan købe hos din lokale brugs.

Vi indrømmer det nemlig gerne: Vi er vilde med mad. Vi elsker at spise det – og vi elsker at lave det. Især når det foregår udendørs med store armbevægelser og fuldt blus under grillristen, så der dufter fristende af lækre retter – lige fra store stege, kæmpe koteletter, prægtige pølser, fantastiske fugle, fine fisk, grillede grønsager, urter, krydderier, marinader, rubs, dressings, brød, pizzaer, flæsk, saucer og meget mere af alt det bedste.

Det skal være let og sjovt at grille, og vi lader os også gerne selv inspirere. Har du en god ide til en opskrift, så giv os et prej. Måske bliver du den næste grillmester, som bliver featuret her på siden.

Bagværk på grillen

Lækkert bagværk, som bages på den helt rigtige måde - nemlig i det fri på en fed grill.

Læs mere

Forretter på grillen

Uanset om du bare vil snacke eller mangler inspiration til en forret til gæsterne på fredag, så giver vi masser af ideer, gode råd og nemme opskrifter.

Læs mere

Hovedretter på grillen

Burger, pizza, bøffer, stege mm - vi griller alt og vi elsker det! Her finder du ideer og nemme hverdags- og weekendopskrifter til din egen grillning.

Læs mere

Desserter på grillen

Nogle gange skal det være sødt og det er bestemt ikke ensbetydende med, at det ikke kan laves på en grill. En grill er fantastisk til desserter. Er du klar til at steppe up dit dessert-grill-game?

Læs mere

Tilbehør

Til opskrifterne har vi leget med følgende tilbehør...

#NapoleonGrillDanmark

Her kan du se de seneste fire delte billeder på Instagram med ovenstående #. Vil du have vist dine egne stjerne-fede billeder af din grill eller maden, du har lavet derpå? Brug hashtagget og bliv vist her på vores hjemmeside.