x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Saucer og rubs fra Traeger

Vi er selv pjattede med vores saucer og rubs fra Traeger, men hvorfor bare tage vores ord for dem? Vi har bedt Søren Lyng fra Grilltips.dk om at teste dem og her får I, hans uforbeholdne mening og fra egen hånd.

Grilltips.dk anmelder Traegers saucer og rubs

Det kan være utroligt svært at finde ordentlige blandingskrydderier og saucer på det danske grill-marked, men efter at have prøvet produkterne fra Traeger, er jeg ikke længere i tvivl. Her er en stribe produkter der holder hele vejen!

15 år ved grillen

Jeg har grillet i snart 15 år, hovedsaligt på gasgrill, og har igennem årene testet og brugt et utal af færdigblandede rub- og barbecuesaucer, med svingende held. Mange krydderiblandinger taber smagen hurtigt, eller er tilsat smagsforstærkere, hvilket jeg er stærkt modstander af. Andre indeholder for meget salt, der er et billigt kneb, til at få smagen til at trænge ind, men på en usund både.

Jeg har igennem årene haft en favorit indenfor færdigblandede barbecuesaucer, men det er kun én variant jeg benytter, og smagen er efterhåndende ved at være lidt ensformig. Så fik jeg et Traeger produkt stukket i hånden, og så skete der noget.

En verden af velsmag – fra Traeger

Jeg bruger nu både færdigblandede rubs og barbecuesaucer fra Traeger, og gør det med største velbehag. Alle produkterne er fremstillet af rene råvarer, og de sælges i rigelige mængder til at jeg har rub og saucer til lang tid. Jeg benytter rubs til deres klassiske formål, nemlig til at gnide på kød, men jeg bruger dem også i saucer og marinader, der lige skal have et ekstra pift. Det samme gælder barbecue-saucerne, som jeg benytter i ren form som marinade og til pensling, men jeg blander også saucerne med piskefløde og fond for at lave cremede barbecuesaucer til at servere sammen med kødet, grønsager og kartofler.

Der er langt imellem SÅ velsmagende produkter som dem fra Traeger, og der skal gå lang tid, før jeg skal prøve andet.

Af: Søren Lyng, Grilltips.dk

TRAEGER RUBS

En rub er en blanding af tørre krydderier, som er fantastiske til grillmad. Hvis du ikke har mod på at blande din egen, så kan du nu godt puste lettet ud. Traegers rubs er lavet i USA, de er lavet i af 100% naturlige ingredienser, dvs at de er GMO-fri og derudover glutenfri. Rubben er opbevaret i fede bøtter, som sagtens kan bruges igen og igen når dåsen er tom. Vi er pjattede med det rå udtryk! Der er mellem 156 og 262 gram i en bøtte afhængig af varianten.

TRAEGER SAUCER

Ud over at være velsmagende af hekkenfeldt til så kan du også guffe Traegers saucer med god samvittighed. Alle Traegers saucer er nemlig lavet af 100% naturlige ingredienser. Der er 475 ml i hver flaske. Find din egen favorit - vi har fundet vores ;)

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser