x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Online kataloger fra vores brands

Savner du et overblik over de forskellige brands? Hvilke produkter kan fås fra fx Traeger? Hvilke Napoleon grill har vi lavet en video-gennemgang af? Hvordan virker CookPerfect? Ingen grund til gråd for her kan du se online-kataloger fra vores brands; Napoleon, Traeger og CookPerfect.

Katalogerne er oprindeligt lavet til salgspersonalet i butikkerne men der er masser af nyttige oplysninger at hente for dig også. I 2019 vil vi få lavet fede kataloger til både print og online, og vi glæder os meget til at vise jer dem.

Napoleon Grill Kataloger

Napoleon Grill er lig canadisk stål-kvalitet når det er bedst. Ægteparret Schröder levede af deres stålproduktion til brandeovne men kastede sig over grill-markedet - og det er ikke gået stille af sig. Over Nordamerika og det meste af Europa kaster Napoleon sig frem og overtager markeder. Og det er bestemt ikke uden grund. Ud over en fantastisk stålkvalitet, så er der fuld knald på varmen, masser af fede features og et hamrende fedt design. Herunder kan du se vores online kataloger fra Napoleon Grill.

Traeger Grill Kataloger

Joe Traeger lavede verdens første pillegrill tilbage i 1987 og siden er brandet vokset til det førende på markedet når det kommer til Pillegrill. Vi forstår succesen og har selv armene helt oppe over hovedet over de fede træpillegrill som holder en helt stabil varme, tilsætter lækker velsmagende røg og hvoraf flere modeller kan styres via en app. Her kan du se vores online kataloger fra amerikanske Traeger Pillegrill.

CookPerfect Kataloger

To jyske grillentusiaster har udviklet et intelligent og interaktivt stegetermometer, hvor flere målepunkter og en matematisk udregning sikrer perfekt tilberedt kød på grillen. Hver gang. Det lyder nørdet og det er det også men heldigvis ikke for dig. App og termometer er nemlig meget let og intuativt at bruge og derudover har du fuldstændig styr på hvor lang tid, der er til, at dit kød er færdigt. Det betyder at du kan droppe stressen og i stedet slappe af med dine gæster. Se online kataloget fra CookPerfect her.

Andre har set

Andre har set på følgende fede grill og uundværlige gadgets...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser