play_circle_outline youtube
Baer Crumble Opskrift Pillegrill 1
Baer Crumble Opskrift Pillegrill 1 0124
Baer Crumble Opskrift Pillegrill 2 0124
Baer Crumble Opskrift Pillegrill 3 0124
Baer Crumble Opskrift Pillegrill 4 0124
Baer Crumble Opskrift Pillegrill 5 0124

Bær-crumble

Var det noget med en lækker bær-crumble? Vi griller vores bær-crumble i en af de Wi-Fi integrerede pillegrill: Traeger Ironwood 885. 
Og har du en gasgrill, så kan du sagtens lave din bær-crumble herpå ved indirekte varme.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Dessert

Ingredienser

Sådan gør du


Fyldet:

  1. De friske bær skylles godt. Frosne bær lægges i en skål, og halvdelen af væden sies fra, når de er tøet op.
  2. Bland sukker og vaniljekorn i, og rør godt rundt.
  3. Kom det i en støbejernspande, som er smurt med lidt smør. Alternativt kan du bruge et ildfast fad.

Crumble:

  1. Bland alle ingredienserne, undtagen smør, godt sammen.
  2. Smuldr smørret i og 'pres' det sammen med hænderne. Efter et par minutter vil det begynde at binde sammen. Når det sket, er din crumble klar.
  3. Hæld din crumble ud over bær-massen i støbejernspanden.

Tilberedning på grillen:

  1. Forvarm grillen til 185 °C
  2. Sæt støbejernspanden med din bær-crumble i pillegrillen. Har du ikke en pillegrill, kan du sagtens grille din bær-crumble ved samme temperatur på indirekte varme på en gas- eller kulgrill. Dvs. at du har slukket for brænderne under det område, hvor panden står.
  3. Bag din bær-crumble i 40-45 min. til den får en let gylden overflade og bærrene bobler let.
  4. Server med creme fraiche, is eller flødeskum.

Print opskriften

arrow_upward