x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

BBQ pimpede frankfurterspyd med bacon, dertil coleslaw

query_builder 35 min.
face 4  personer
Gas
Lettest
Sådan gør du:
Tænd grillen
  1. Tænd op i din gasgrill på direkte, lav varme. Dvs at brænderne under det område, hvor du vil grille spyddene, er tændt. Grillen skal være omkring 220-240 grader.
Skær dine frankfurtere ud
  1. Når du skærer pølserne ud, er det vigtigt at du skærer dem i skrå stykker, så pølserne får så store snitflader som muligt. Så er der nemlig mere at pensle med barbecuesauce, og så kommer pølserne til at blive sprødere og smage endnu bedre.
Lav dine grillspyd
  1. Lav dine grillspyd med 3 stykker pølse, et stykke foldet bacon, 3 stykker pølse, et stykke foldet bacon mv. Sørg for at afslutte med et stykke pølse.
Grill spyddene
  1. Læg grillspyddene på grillen og vend dem 5-6 gange undervejs.
  2. Pensl dem med barbecuesauce, hver gang de vendes.
  3. Spyddene skal have ca. 30 minutter alt i alt.
  4. Imens kan du lave din coleslaw.
Lav din coleslaw
  1. Bland ingredienserne til coleslaw dressingen og rør godt.
  2. Snit de 2 slags kål fint.
  3. Skræl dine gulerødder og snit dem fint.
  4. Bland det hele sammen i din coleslaw dressing og så er du ellers færdig, og kan guffe både bbq pimpede frankfurter med bacon og dertil frisk coleslaw.

Søren fra Grilltips.dk har her givet sit bud på en nem og hurtig grillret, som fungerer perfekt i en travl hverdag – du skal dog være lidt af en grise-fan… men er alle vi danskere ikke det i større eller mindre grad? 😉 Vi snakker masser af lækker bbq sauce, som karamelliseres på grillen og giver masser af smag til frankfurtere og bacon og dertil en frisk coleslaw. Nem grillet aftensmad med masser af god smag.

Vi er pjattede med at grille og har gjort det i mange år og kommer til det i mange år fremadrettet. Meeeen nogle gange skal man dog klappe kaje og lade andre komme til; derfor har vi spurgt Søren fra Grilltips.dk om han vil lave lidt opskrifter sammen med os. Søren havde nemlig et vaskeægte grill-crush og fik efter lidt overvejelse endelig føjet en Napoleon LEX485 til grillsamlingen. Grillen har nu 5 måneder på bagen og Sørens kærlighed er heldigvis ikke blevet mindre. Han tør derfor godt lægge navn til et samarbejde og det er vi bestemt glade for.

Læs mere
I videon har vi leget med
  • Napoleon LEX, LEX485 rustfri stål

    LEX fra Napoleon giver plads til at eksperimentere med nye og spændende opskrifter. Med features som iGlow Light i kontrolknapper, lynhurtig høj varme, keramisk infrarød bagbrænder kan du sige farvel til den tra...

    Se mere her
Se Ingredienser
  • 6-8 frankfurtere
  • 12 skiver bacon
  • 2 dl. Barbecuesauce - fx Traeger Apricot BBQ sauce
Coleslaw
  • 500 gram hvidkål, snittet i tynde strimler
  • 300 gram spidskål, snittet i tynde strimler
  • 5 store gulerødder i tynde strimler
Coleslaw dressing
  • 3 dl. creme Fraiche
  • 3 dl. god mayonnaise
  • 3 tsk. sukker
  • Friskkværnet salt og peber

Tilbehør anvendt i videoen

Til grillopskriften på vores Boston Chicken har vi leget med følgende tilbehør...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser