x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

BBQ pimpet svinemørbrad med bacon

query_builder 45 min.
face 4  personer
Gas
Lettest
Sådan gør du:
Gør kødet klar
  1. Læg baconskiverne ud på at skærebræt. De skal ligge i forlængelse af hinanden og så hvert stykke lige dækker over lidt af næste stykke.
  2. Læg din svinemørbrad midt på din 'måtte' af bacon.
  3. Krydr mørbraden med salt og peber.
  4. Herefter skal du igang med at flette baconskiverne ind over mørbraden. På den måde bliver dit bacon, hvor det er, og det ser lækkert ud samtidig.
  5. Vend din baconbelagte svinemørbrad rundt så det flettede stykke vender ned ad.
  6. Stik 5-6 huller i en foliebakke (så overskydende væske løber fra under tilberedningen) og læg din svinemørbrad deri. På den måde brænder dit bacon ikke fast i grillristen.
  7. Pensl svinemørbraden med godt med BBQ sauce.
Tænd op i grillen
  1. Tænd op i din grill og gør klar til indirekte varme. Dvs. at du kun har tændt for de brændere, som ikke er placeret under det sted, hvor du vil grille dit kød.
  2. Grillen skal være omkring 200-220 grader varm.
Grill din bbq pimpede og baconbelagte svinemørbrad
  1. Stil foliebakken med dit kød ind i grillen.
  2. Sæt dit stegetermometer i, så det kommer i kontakt med kødets kerne. Vi bruger CookPerfect fordi det selv finder kernen i kødet og så slipper vi for bøvlet.
  3. Når kødet har en kernetemperatur på 68-70 grader, så er stegen færdig. Det tager ca. 35 minutter.
  4. Derefter er svinet klar til servering - måske med en frisk grøn salat eller en hjemmelavet kartoffelsalat?

Dette er næsten for enkelt til at kalde for en opskrift, men hvis man lige står og mangler inspiration til, hvordan man gør en kedelig svinemørbrad lidt lækrere, så er denne opskrift perfekt. Det er nemt, hurtigt, og så smager det alletiders. Der er altså en grund til at en svinemørbrad er blevet en evergreen!

Vi er pjattede med at grille og har gjort det i mange år og kommer til det i mange år fremadrettet. Meeeen nogle gange skal man dog klappe kaje og lade andre komme til; derfor har vi spurgt Søren fra Grilltips.dk om han vil lave lidt opskrifter sammen med os. Søren havde nemlig et vaskeægte grill-crush og fik efter lidt overvejelse endelig føjet en Napoleon LEX485 til grillsamlingen. Grillen har nu 5 måneder på bagen og Sørens kærlighed er heldigvis ikke blevet mindre. Han tør derfor godt lægge navn til et samarbejde om opskrifter og grilltips, og det er vi bestemt glade for.

Læs mere
I videon har vi leget med
Se Ingredienser
  • 1 stor svinemørbrad
  • 10-12 skiver bacon
  • 1 dl. barbecuesauce - vi har brugt Traeger Sugar Lips BBQ Sauce men du kan bruge din personline favorit
  • Salt
  • Peber

Tilbehør anvendt i videoen

Til grillopskriften på vores BBQ pimpet svinemørbrad med bacon har vi leget med følgende tilbehør...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser