x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Chili med ost og bacon

query_builder 40 min.
20 stk.
Gas
Lettere
Sådan gør du:
Gør chilierne klar
  1. Skær chilierne halvt igennem på langs. Med lidt snilde kan du undlade at skære den grønne stilk af, så der er hold på chilierne stadig.
  2. Tag kernerne og ”indmaden” ud af chilierne.
  3. Kom ost indeni og pak dem ind i bacon.
Gør grillen klar
  1. Tænd grillen på ca 200 grader og direkte grillning - dvs at du også har tændt brænderen i det område, hvor du vil grillen dine chilier.
  2. Læg din stegeplade eller støbejernspande på grillristen og lad den blive godt varm.
Grill dine chilier
  1. Smør en lille smule olie på panden - den skal gerne syde.
  2. Grill chilierne til baconen er gylden og sprød hele vejen rundt. Værsgo’ - en lækker lille og stærk snack.
Læs mere
I videon har vi leget med
  • Napoleon LE, LE485 i sort emalje

    En sort drøm af en gasgrill i emalje med tre hovedbrændere, SIZZLE ZONE sidebrænder, bagbrænder, JETFIRE tændingssystem, i-GLOW lys i knapper, integreret is- og marinadebox mm. Vi er forelskede, hvad med dig?

    Se mere her
Se Ingredienser
  • 20 store chili - du vælger selv, hvor stærke de skal være
  • 1 pakke pikant smørreost
  • 300 gram bacon i skiver
  • Lidt olie eller smør til stegningen

Tilbehør anvendt i opskriften

Til grillopskriften på fyldte chili har vi leget med følgende tilbehør...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser