play_circle_outline youtube
Dadler Med Floedeost Og Bacon Opskrift Gasgrill 3 3629
Dadler Med Floedeost Og Bacon Opskrift Gasgrill 1 3629
Dadler Med Floedeost Og Bacon Opskrift Gasgrill 2 3629

Dadler med smøreost og bacon

Dadler ligger måske ikke i toppen af snackpyramiden for alle, men vi vil garantere dig, at dadler fyldt med din favorit-smøreost, rullet ind i bacon og stegt gylden på en pande vil blive din topkandidat til en fredagssnack! Det er nemt, hurtigt og så kan det serveres til forret eller som en lille hapser til tapasbordet.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Forret
  • restaurant_menu Snack
  • restaurant_menu Tilbehør

Ingredienser

Sådan gør du


Grillen:

  1. Tænd din gas grill og varm den godt op. Dadlerne fylder ikke meget i grillen, så der er ingen grund til at tænde for alle dine brændere.
  2. Kom en Sizzlepande ind i grillen, og varm den godt op. Du kan også bruge en stegepande eller lignende, som er beregnet til at komme ind i grillen.

klargøring:

  1. Åbn dadlerne i den ene side, og fyld dem godt op med smøreost.
  2. Tag en ½ skive bacon og rul en fyldt dadel ind i baconskiven, så den fyldte dadel er godt pakket ind. En hel skive bacon gør absolut heller ikke noget, hvis man er vild med bacon.

Tilberedning på grillen:

  1. Kom lidt olie på Sizzlepanden, og tag derefter dine fyldte dadler, og læg dem på den varme Sizzlepande.
  2. Drej dem tre-fire gange, til de er gyldne hele vejen rundt.
  3. Når de har fået en gylden farve, så har du en let, lille hapser, som kan serveres direkte fra din Sizzlepande.

Print opskriften

arrow_upward