play_circle_outline youtube
Dansk Udgave Af Krydret Majs Opskrift Pillegrill 1 3767
Dansk Udgave Af Krydret Majs Opskrift Pillegrill 2 3767
Dansk Udgave Af Krydret Majs Opskrift Pillegrill 3 3767
Dansk Udgave Af Krydret Majs Opskrift Pillegrill 4 3767
Dansk Udgave Af Krydret Majs Opskrift Pillegrill 5 3767

Krydrede majs

Grillede majs er en klassiker på sommerbordet, men du kan sagtens få lækre majs hele året, hvis du følger denne opskrift. Her kombinerer vi majs, kryddersmør og en god vesterhavsost, som i samarbejde med Traeger-grillen giver en skøn lille majs-snack, der kan bruges som tilbehør til middagsbordet.
  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Tilbehør
  • restaurant_menu Snack

Ingredienser

Sådan gør du


Grillen:

  1. Start din Traeger grill på 200 °C.
  2. Stil dine støbejernskasseroller ind i grillen, og lad dem stå der, mens grillen bliver varm.

Tilberedning på grillen:

  1. Når grillen har ramt 200 °C, kommer du 2 tsk. persille-kryddersmør i hver støbejernskasserolle.
  2. Når smørret er smeltet og bobler op, skal du fordele majsene i støbejernskasserollerne. Rør let rundt i det, så majsene bliver fordelt i smørret.
  3. Efter 15 min. tages støbejernskasserollerne ud af grillen. HUSK, at de er varme!
  4. Riv vesterhavsost i kasserollerne, og rør det let rundt.
  5. Server direkte i kasserollerne, så det holder sig varmt. Velbekomme!

Print opskriften

arrow_upward