x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Forloren hare med et twist af amerikansk BBQ

query_builder 1 t. 15 min.
4 stk.
Gas
Lettere
Sådan gør du:
Start din gasgrill
  1. Gør grillen klar til indirekte grillning. Hvis du har 3 brændere, så tænd de 2 yderste, og hold den midterste slukket.
  2. Grillen skal have en temperatur på 190-200 grader.
Svits dine baconstykker
  1. Tag din sizzlepande og sæt den ind i grillen, hvor du har direktevarme.
  2. Put lidt fedtstof på sizzlepanden og hæld dine baconstykker på sizzlepanden.
  3. Svits baconstykkerne imens du laver farsen.
Rør farsen og de andre ingredienser sammen
  1. Tag en stor skål og kom svinefarsen, de hakkede løg, pulled pork, fløden og slå æggene ud i skålen. Tilsæt salt og peber. Rør det hele godt sammen.
  2. Tag havregryne og melet og kom det i skålen. Rør det sammen.
  3. Tag baconstykkerne ud af grillen og put dem i skålen. Rør farsen glat.
Indpak din fars i bacon
  1. Tag din woktopper og smør den ind i smøren. Du kan også bruge fedtspray.
  2. Tag 1 baconskive og læg den inde fra midten af og ud til kanten i woktopperen. Dette gør du hele vejen rundt i woktopperen, så farsen kan blive pakket ind i baconskiverne.
  3. Tag din fars og fordel den rundt i woktopperen ovenpå baconskiverne.
  4. Fold baconskiverne indover farsen, så det dækker hele vejen rundt og farsen er pakket ind i bacon.
Grill din forloren hare
  1. Sæt din forloren hare ind i din tændte gasgrill, ved den indirekte varme på 190-200 grader.
  2. Kom et stegetermometer i og lad den stå i 1 god times tid.
  3. Når kernetemperaturen er 75 grader er din forloren hare klar.

Synes du den klassiske danske mormorklassiker forloren hare er gået hen og blevet lidt hverdagskedelig? I vores opskrift har vi givet retten et saftigt og lækkert twist af amerikansk BBQ. Den er blevet opgraderet med en mør omgang pulled pork og svitsede baconstykker, så vores forloren hare er fyldt med velsmag og grillsmag. Velbekomme!

 

Læs mere
I videon har vi leget med
  • Napoleon Rogue 425

    Med kvalitetsgrill som Rogue-serien fra Napoleon kan du roligt invitere familien og dine nye naboer på en hyggelig aften i baghaven. Den kompakte grillserie har plads til alt fra pølser, bøffer og store stege, og...

    Se mere her
Se Ingredienser
Forloren hare
  • 1 kg. svinefars (gerne 15-18% fedt)
  • 2 hakkede løg
  • 300 g bacon i skiver
  • 100 g bacon i stykker/tern
  • 20 g smør
  • 200 g pulled pork
  • 3 æg
  • ½ dl føde (mælk kan bruges)
  • ½ dl havregryn
  • ½ dl mel
  • Salt og peber

Tilbehør anvendt i videoen

Til grillopskriften på vores Forloren hare med et tvist af amerikansk BBQ har vi leget med følgende tilbehør...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser