play_circle_outline youtube
Frikadeller Paa Grillen Med Tip Til Frikadelleburger Opskrift Pillegrill 6 0101
Frikadeller Paa Grillen Med Tip Til Frikadelleburger Opskrift Pillegrill 1 0101
Frikadeller Paa Grillen Med Tip Til Frikadelleburger Opskrift Pillegrill 2 0101
Frikadeller Paa Grillen Med Tip Til Frikadelleburger Opskrift Pillegrill 3 0101
Frikadeller Paa Grillen Med Tip Til Frikadelleburger Opskrift Pillegrill 5 0101

Frikadeller på pillegrill - med tip til frikadelleburger

Frikadeller stegt i smør på grillen – det er simpelt, det er klassisk og det er hamrende godt! Frikadeller behøver ikke ligefrem nogen nærmere introduktion, og for mange er det da også smagen af barndom. Det er simpelthen en god dansk ret, som aldrig går af mode. Hver familie har ofte deres helt egen tilgang til frikadellen, som lige giver et personligt touch. I denne opskrift deler vores grillkok ud af sine egne tips, som bl.a. indbefatter en trekantet tilgang. Derudover får du tips til samling af frikadelleburger, hvor vi bruger baconmayo og hurtigsyltede agurker og rødkål.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Farsen:

  1. Hak eller riv løgene meget fint.
  2. Bland løg, æg, kød og de andre ingredienser godt sammen i en skål.
  3. Lad farsen trække minimum en halv time i køleskabet.

Grillen:

  1. Tænd grillen med stegepladen i og varm den op til 230 °C. Når grillen er nået op i temperatur skruer du ned til 160 °C. 
  2. Kom smør på stegepladen.
  3. Form frikadellerne lidt trekantede, så de får så meget stegeskorpe som muligt.
  4. Steg frikadellerne 3-5 minutter på hver af de tre sider.

Tilberedning på grillen:

  1. Steg dem 3-5 minutter på hver side.
  2. Server dem med kartofler eller gør som Anders, og brug dem til en lækker frikadelleburger.

Anretning:

  1. Skær burgerbollerne over, og rist dem med indersiden nedad i smør på grillen.
  2. Smør et lag baconmayo på underbollen.
  3. Læg dernæst hurtigsyltede rødkål på.
  4. Anret frikadellerne ovenpå rødkålen.
  5. Put hurtigsyltede agurker og ekstra baconmayo på.
  6. Afslut med overbollen.

Print opskriften

arrow_upward