play_circle_outline youtube
Fyldte Squash Opskrifte Gasgrill 5 3619
Fyldte Squash Opskrifte Gasgrill 1 3619
Fyldte Squash Opskrifte Gasgrill 2 3619
Fyldte Squash Opskrifte Gasgrill 3 3619
Fyldte Squash Opskrifte Gasgrill 4 3619

Fyldte squash

Grillede, fyldte squash er en utrolig lækker måde at få et sundt skud grøntsager på. Opskriften er utrolig nem, og ved hjælp af bl.a. urter, hvidløg og parmesan bliver der rigtig skruet op velsmagen.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Forret
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Tilbehør

Ingredienser

Sådan gør du


Grillen:

  1. Tænd din gasgrill på medium varme. Vi har skruet halvt op for alle 3 brændere i grillen.
  2. Kom din wok ind i grillen, så den kan blive varmet op.

Klargøring:

  1. Halver dine squash på langs, og start med at udhule squashene med en ske.
  2. Gem indholdet du skraber ud, hvis det ikke er for groft/kærnet. Det kan du nemlig bruge til fyldet, som skal i squashene.

Fyldet:

  1. Hak alle ingredienser fint, men hold det hver for sig, da det skal i wokken på forskellige tidspunkter.

Grill fyldet:

  1. Kom olie i wokken, og svits løg og porre i olien.
  2. Tilføj squash og svits det hele i et par minutter.
  3. Kom tomaterne i sammen med urter og bouillon.
  4. Rør det hele godt sammen.

Tilberedning på grillen:

  1. Indstil din grill, så du griller ved indirekte varme - det betyder, at vi har slukket for brænderen under det sted, hvor squashene skal stå.
  2. Kom de udhulede squash på en grillbakke. Du kan evt. skære lidt af skindet under squashene, så de bliver flade og står godt på bakken.
  3. Kom fyldet fra wokken i squashene.
  4. Riv parmesan over.
  5. Stil grillbakken med de fyldte squash over indirekte varme.
  6. Grill dem i ca. 15 min. til squashene begynder at blive bløde, men stadig kan løftes af bakken - velbekomme!

Print opskriften

arrow_upward