play_circle_outline youtube
Hamburgerryg Opskrift Pillegrill 1
Glaseret Hamburgerryg Opskrift Pillegrill 1 3637
Glaseret Hamburgerryg Opskrift Pillegrill 2 3637
Glaseret Hamburgerryg Opskrift Pillegrill 3 3637
Glaseret Hamburgerryg Opskrift Pillegrill 4 3637

Glaseret hamburgerryg

Glaseret hamburgerryg er en sikker vinder til at pifte frokost- eller middagsbordet op med. Så fyr op for grillen, og følg denne opskrift for at få en saftig, glaseret hamburgerryg.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Grillen:

  1. Tænd grillen og stil temperaturen på 150 °C. Du kan evt. stille en drypbakke på risten under hamburgerryggen for at undgå, at din grill bliver beskidt af fedtet og glaseringen fra hamburgerryggen.

Hamburgerryggen:

  1. Lav nogle 1-2 mm snit på den lange og korte led, så det ligner hamburgerryggen har tern. Det hjælper glaseringen med nemmere at kunne binde og sive ned i kødet.

Tilberedning på grillen:

  1. Læg hamburgerryggen ind i grillen, og placer stegetermometeret i midten af kødet.
  2. Grill hamburgerryggen til den rammer 60 °C.

Glaseringen:

  1. Tag dine cornflakes og knus dem til små flager. Kom dem derefter i en skål.
  2. Kom dijonsennep og brun farin i skålen med de knuste cornflakes.
  3. Bland det godt sammen.

Anretninng:

  1. Når hamburgerryggen har en temperatur på 60 °C, skal du tage den ud af grillen.
  2. Indstil din grill på omkring 230 - 260 °C.
  3. Smør hamburgerryggen ind i glaseringen, så den er dækket af et godt lag.
  4. Hamburgerryggen lægges tilbage i grillen, og den skal nu have ca. 10-15 min.
  5. Du kan servere hamburgerryggen med en omgang flødekartofler eller skære det ud som pålæg. Velbekomme!

Print opskriften

arrow_upward