play_circle_outline youtube
Pasta5
Pasta1
Pasta2
Pasta3
Pasta4

Hjemmelavet pasta

Der er bare ikke noget, der slår en omgang hjemmelavet pasta i wokretten eller som tilbehør til grillmaden - og så er det tilmed utrolig nemt at lave. Her kan du se, hvordan du gør.

  • texture Andet
  • restaurant_menu Tilbehør

Ingredienser

Sådan gør du


Tilberedning:

  1. Lav en vulkan på bordet af durummelet og skab et "krater" på toppen.
  2. Slå æggene ud i krateret, og hæld en smule olie på.
  3. Vend melet op i krateret så massen stille og rolig blandes.
  4. Tilsæt lidt ekstra olie indtil dejen har den samme konsistens som modellervoks.
  5. Stil dejen i køleskabet i min. en 1/2 time.
  6. Drys mel på bordet og rul dejen helt tyndt ud i ca. 2 mm tykkelse.
  7. Skær pastastrimlerne ud med en kniv eller brug en pastamaskine.

Variationer:

Du kan lave et utal af smagsvariationer. Ved 300 g mel reducerer du blot opskriften til 2 æg og kommer smagsingrediensen i og supplerer op med olie indtil pastaen har den rette konsistens.

Prøv f.eks. med;

  • Revne gulerødder
  • Basilikum
  • Spinat

Print opskriften

arrow_upward