x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Grillspyd med kylling og okse

query_builder 1 t. 30 min.
face 4  personer
Gas
Lettest
Sådan gør du:
Skær kødet i tern
  1. Skær dit kylling og oksekød ud i små tern på omkring 3x3 cm.
Lav marinaden til kyllingen
  1. Lav en marinade af finthakket hvidløg, honning, soya, paprika og olie.
  2. Læg kyllingestykkerne heri og lad dem ligge i en times tid.
Tænd grillen
  1. Tænd op i grillen så du har mellemvarm direkte varme på hele grillarealet. Dvs. at du har tændt alle brænderne. Grillen skal være ca. 180 grader.
Lav dine grillspyd
  1. Sæt de marinerede kyllingestykker på grillspyddene, således at et/eller flere grillspyd er fyldt kun med kylling.
  2. Sæt ternene af oksekød på de resterende grillspyd, således at et/eller flere grillspyd er fyldt kun med oksekød.
  3. Pensl oksekødet med lidt bbq sauce og krydr det derefter med salt og peber.
Grill dine grillspyd
  1. Læg grillspyddene på grillen og giv dem 7-8 minutter på hver side. Du kan eventuelt smøre dit oksekød med lidt mere bbq sauce undervejs.

Grillspyd ser hamrende flotte ud, når de er flydt med lækkert, marineret kød blandet med en symfoni af sprøde grøntsager i glade farver. Desværre bliver kød og grøntsager ikke færdige på samme tid, og det kan gøre det lidt besværligt med de der grillspyd! Heldigvis er løsningen lige for – nemlig at lave grillspyd med kun én ting på ét grillspyd. På den måde er du sikker på at kød og grøntsager får den tid, de skal have på grillen. EFterfølgende kan du jo blande det lidt sammen – med adskillelse er vejen frem i selve processen.  I denne opskrift leger vi med grillspyd og vi er klart fans! Vi laver to grillspyd med marineret kylling og to grillspyd med oksekød, som er lettere glaseret.

Vi fylder grillen og det kræver noget mad! Opskrifterne på vores tigerrejer, fyldte chilier mv kan selvfølglig findes herinde på hjemmesiden. Vi griller nemlig på en kæmpe af en gasgrill, vores Prestige Pro665, som vi har fået lov til at låne. Grillen er 2 år gammel, godt brugt og absolut en kæmpe gasgrill i bedste kvalitet. På den måde kan vi vise, hvor godt grillen holder og hvor lækker den er – på trods af lidt alder samt en enkelt fedtbrand.

Læs mere
I videon har vi leget med
  • Napoleon Prestige Pro665

    Rendyrket rock'n'roll og den vildeste luksus i perfekt balance mellem funktionalitet, holdbarhed og cool design. Spring ud som baghavekøkkenchef, skab nye standarder og imponer dine feinschmecker- og gourmetvenner ...

    Se mere her
Se Ingredienser
  • Ca. 250 gram oksekød i tern á 3x3 cm
  • Ca. 250 gram kyllingekød i tern á 3x3 cm
Marinade til kyllingestykkerne
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk akaciehonning
  • ½ dl. soya
  • 1 spsk. paprika
  • 2 spsk. olivenolie
Krydderier til oksekødet
  • BBQ sauce - vi har brugt Traegers 'Que' men du kan jo bruge den, du bedst kan lide
  • Salt
  • Peber

TILBEHØR ANVENDT I VIDEOEN

Til grillopskriften på vores grillspyd med kylling og oksekød har vi leget med følgende tilbehør...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser