Hasselbackkartofler

Det kræver ikke alverden, men smager alligevel anderledes end en almindelig kartoffel. Vi snakker selvfølgelig om den klassiske hasselbackkartoffel. En sprød, gylden fristelse fyldt med lækker smag og gode mineraler, vitaminer og næringsstoffer.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Tilbehør

Ingredienser

Sådan gør du


Grillen:

  1. Indstil grillen på 190 °C og mens den kommer op i temperatur, gør du kartoflerne klar.

Klargøring:

  1. Skræl kartoflerne.
  2. Skær tynde skiver ned i kartoflerne. Tip: brug evt. to trægrydeskeer eller læg hver kartoffel mellem to lave skærebrætter, så du undgår at skære hele vejen igennem kartoflerne.
  3. Smelt noget smør i en gryde.
  4. Dyp toppen af kartoflerne i det smeltede smør.
  5. Drys lidt salt over kartoflerne og så er de ellers klar til at komme på grillen.

Grillen:

  1. Placer dine hasselbackkartofler på grillristen.
  2. Grill kartoflerne i ca. 60 minutter eller indtil de er møre indeni og sprøde udenpå. Grilltiden kan variere alt efter størrelsen på kartoflerne.

Print opskriften

arrow_upward