x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Ribbenstegs hotdog med sprøde flæskesvær

query_builder 20 min.
face 2  personer
Gas
Lettest
Sådan gør du:
Tænd op i grillen
  1. Læg din stegeplade i grillen.
  2. Tænd grillen på mellemvarme på de brændere, der er direkte under stegepladen. Lad de andre brændere være slukket, så du på den måde laver direkte varme til kødet på stegepladen og indirekte varme til hotdog brødet i den anden side.
Gør ribbenstegen klar
  1. Skær sværen af stegen og lav evt. dine egne flæskesvær i en rotisserikurv. Opskriften kan findes her på siden. Ellers så kan du fryse sværene til en anden god gang og købe nogle færdige flæskesvær.
  2. Skær kødet i skiver.
  3. Hver skive skærer du en gang mere på langs, så kødstykkerne passer i hotdog brødene.
  4. Krydr kødet med din købte eller hjemmelavede rub. Vent med at krydr med salt og peber til kødet er færdigt og du kan smage på det. Der er nemlig ofte salt og peber i rubben.
Grill ribbenstegen
  1. Kom lidt olie på stegepladen.
  2. Læg ribbenstegs stykkerne på stegepladen og sørg for at de ligger i et jævnt lag. Gerne med lidt afstand mellem stykkerne.
  3. Grill kødstykkerne i max 10 minutter. Vend kødet ind imellem.
  4. Efter 5 minutter lægger du pølsebrødene på grillristen i den indirekte sider. Dvs. den side, hvor der er slukket for brænderen.
Saml dine ribbenstegs hotdogs med sprøde svær
  1. Når kødet har fået max 10 minutter og brødene 5 minutter, så er det hele klar.
  2. Smag på kødet for at tjekke om det evt. mangler lidt salt og peber.
  3. Lav dine hotdogs med først kød, så mayo, derefter syltede rødløg, frisk rødløg, drueagurker og kvast flæskesvær på toppen.
  4. Værsgo'; 4 styks ribbenstegs hotdogs står klar til indhalering!

Hotdog er en absolut grill klassiker – det er hurtigt og nemt, og stort set alle kan kværme sådan et bette svin som enten starter, hovedret eller efter-snack i forbindelse med et grillet måltid. Men selv om det er lækkert, så kan du godt trænge til lidt fornyelse med mellemrum. Vi har lavet vores bud på en lækker, sød, sur, sprød, fed og frisk hotdog med ribbensteg. Det er nemt og det tager kun 20 minutter.

Hvis du selv vil grille dine flæskesvær, så finder du opskriften lige her.

Vi griller på en Napoleon Rogue 425. Det er en dejlig grill med det godt grillareal, masser af varme, 3 brændere og absolut et godt bud til en familiegrill. 

Læs mere
I videon har vi leget med
  • Napoleon Rogue, R425

    Med kvalitetsgrill som Rogue-serien fra Napoleon kan du roligt invitere familien og dine nye naboer på en hyggelig aften i baghaven. Den kompakte grillserie har plads til alt fra pølser, bøffer og store stege, og...

    Se mere her
Se Ingredienser
  • ½ kilo ribbensteg
  • 4 hotdog brød
  • 50 gram hakket frisk rødkål
  • 50 gram syltet rødkål
  • 50 gram hakkede drueagurker
  • Lidt mayo – gerne let krydret som fx. Hellmann
  • Traeger Rub eller egen hjemmelavet rub
  • Hjemmelavede eller købte flæskesvær
  • Salt og peber
  • Olie

Tilbehør anvendt i videoen

Til grillopskriften på vores ribbenstegs hotdog har vi leget med følgende tilbehør...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser