play_circle_outline youtube
Paneret Fiskefilet Med Grov Hjemmelavet Remoulade Opskrift Pillegrill 5 0099
Paneret Fiskefilet Med Grov Hjemmelavet Remoulade Opskrift Pillegrill 1 0099
Paneret Fiskefilet Med Grov Hjemmelavet Remoulade Opskrift Pillegrill 2 0099
Paneret Fiskefilet Med Grov Hjemmelavet Remoulade Opskrift Pillegrill 3 0099
Paneret Fiskefilet Med Grov Hjemmelavet Remoulade Opskrift Pillegrill 4 0099

Paneret fiskefilet med grov hjemmelavet remoulade

Uanset om det er på terrassen i sommermånederne eller til en hyggelig julefrokost, så falder en fiskefilet bare altid i god jord. Den kan serveres på et utal af måder, men en af vores favoritter er det helt klassiske smørrebrød med remoulade, som selvfølgelig kan skræddersyes og opgraderes i det uendelige – f.eks. med en god hjemmerørt remoulade.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Remouladen:

  1. Bland mayonnaise samt sennepssovs, og smag til med salt og peber.
  2. Tilføj evt. lidt gurkemeje for at få den ønskede farve.
  3. Bland grøntsagerne i en skål, og tilføj dressingen til du synes, at remouladen har den rigtige konsistens.

Panering:

  1. Vend først fiskefileterne i en blanding af mel, salt og peber.
  2. Derefter vendes de i sammenpiskede æg.
  3. Til sidst vendes de i pankorasp.

Tilberedning på grillen:

  1. De panerede fiskefileter steges i rigeligt smør ved ca. 220 °C. til de har opnået en god stegeskorpe - pas dog på, at de ikke brænder på. Bruger du en stegeplade i grillen, skal du sørge for, at den er varmet godt op, før du lægger fiskene på.

Servering:

  1. Fiskefileterne er perfekte til smørrebrød, men de kan også serveres med kartofler og smørsovs.

Print opskriften

arrow_upward