play_circle_outline youtube
Roeget Salt Et Ekstra Pift Til Middagsbordet Opskrift Pillegrill 1 3766
Roeget Salt Et Ekstra Pift Til Middagsbordet Opskrift Pillegrill 2 3766
Roeget Salt Et Ekstra Pift Til Middagsbordet Opskrift Pillegrill 3 3766

Røget salt

Mangler du lige et ekstra krydderi til middagsbordet? Noget der emmer af overskudsblær? Så skal du da lave en portion røget salt! Det er vanvittigt nemt: Læg saltet på en grillbakke, sæt det ind i din Traeger træpillegrill og vent. Efter kun en time vil dit salt allerede have fået en lækker røget smag, og det kan serveres til et utal af retter, hvor man lige vil give maden et afsluttende røget pift – og så er det selvfølgelig også bare smadder stilfuldt, at kunne servere hjemmelavet røget salt for sine gæster.

I opskriftsvideoen griller vi på en af de største træpillegrill, nemlig en Traeger Timberline 850.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Tilbehør

Ingredienser

Sådan gør du


Grillen:

  1. Tænd din grill på laveste temperatur - brug gerne Super Smoke, hvis din grill har den funktion.

Tilberedning på grillen:

  1. Spred saltet ud på en bradepande i et tyndt lag.
  2. Stil din bradepande midt på den nederste grillrist.
  3. Røg dit salt i grillen i minimum 1 time.
  4. Lad saltet køle af, og hæld det over i en passende bøtte eller dåse.
  5. Ekstra tip: Du kan variere din røgsmag alt efter hvilke træpiller du bruger. Til vores røgede salt valgte vi Hickory-træpiller, da det giver en god, robust røget smag.

Print opskriften

arrow_upward