play_circle_outline youtube
Rosenkaalssalat Med Vinaigrette Opskrift Pillegrill 1

Rosenkålssalat med vinaigrette

I forbindelse med Traegers live juleshow lavede vi denne lækre rosenkålssat med vinaigrette. Brug den som tilbehør til mange forskellige retter.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Tilbehør

Ingredienser

Sådan gør du


Grillen:

  1. Tænd grillen og indstil den til 175 °C.

Grøntsagerne:

  1. Læg sød kartoffel, persillerødder og løg i et lag på en bageplade med 2 spsk. olivenolie henover. Drys med salt og peber.
  2. Du kan vælge at lægge rosenkålen sammen med de andre grøntsager og grille det hele, eller gemme rosenkålen og bruge dem friske i salaten.

Appelsinerne:

  1. Læg appelsinerne på grillen med skærefladen ned i ca. 15 min.

Vinaigretten:

  1. Bland ost, hvidvinseddike og saften fra de grillede appelsiner sammen og blend det.
  2. Smag til med salt og peber.

Tilberedelse på grillen:

  1. Stil fadet med grøntsagerne på grillen og lad det stå i ca. 30 min.

Anretning:

  1. Bland grøntsagerne med vinaigrette, granatæblekernerne samt hakket mynte og server.

Print opskriften

arrow_upward