play_circle_outline youtube
Roeget Rullepoelse Paa Traeger Opskrift Pillegrill 6 3623
Roeget Rullepoelse Paa Traeger Opskrift Pillegrill 1 3623
Roeget Rullepoelse Paa Traeger Opskrift Pillegrill 2 3623
Roeget Rullepoelse Paa Traeger Opskrift Pillegrill 3 3623
Roeget Rullepoelse Paa Traeger Opskrift Pillegrill 4 3623
Roeget Rullepoelse Paa Traeger Opskrift Pillegrill 5 3623

Røget rullepølse

Hjemmelavet rullepølse er faktisk rigtig let at lave, og ved at grille den med røg, kan du tilføre masser af skønne røgede smagsnuancer. Vi har allieret os med Casper fra Slagter Carlsen Støvring, som giver sit bud på, hvordan man laver den perfekte hjemmelavede rullepølse.
  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Tilbehør
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Klargøring:

  1. Salt dit svineslag, og sæt det på køl i 24 timer. Du kan også købe et saltet svineslag.

Krydring:

  1. Tag dit svineslag, og fold det ud.
  2. Start med at fordele gelatinen/husblassen. Det er med til at få din rullepølse til at hænge sammen.
  3. Fordel løg, peber, salt, stødt rodfrugter og persille jævnt over dit svineslag, så det er dækket over hele svineslaget.

Svineslaget:

  1. Start fra den ene ende af og rul svineslaget sammen.
  2. Snør din rullepølse med kødsnor. Sørg for at snøre hele rullepølsen og stram gerne lidt til, så den får den rigtig runde facon.
  3. En rullepølse skal helst være 28 cm lang, da det passer til de fleste rullepølsepresser.

Tilberedning på grillen:

  1. Tænd grillen, og forvarm den til 75 °C. Har grillen Super Smoke, så kan du med fordel benytte det.
  2. Kom din rullepølse ind i grillen og sæt temperaturmåleren ind i rullepølsen. Det er vigtigt at proben rammer svineslaget.
  3. Når din rullepølse har en kernetemperatur på 65 °C, skal du skrue grillen op på 140 °C.
  4. Når din rullepølse har fået en kernetemperatur på 75 - 80 °C, skal du tage den ud af grillen.

Rullepølsen:

  1. Kom rullepølsen i en rullepølsepresser. Det sted hvor slaget slutter sig om rullepølsen, skal vende ned i bunden af din rullepølsepresser.
  2. Kom rullepølsen på køl natten over.

Servering:

  1. Tag rullepølsen ud af rullepølsepresseren.
  2. Fjern kødsnoren, og så er din rullepølse klar til at blive serveret.

Print opskriften

arrow_upward