
Semi-tørrede tomater
- Blend ost, olivenolie, hvidløg og basilikum godt sammen til en marinade.
- Skær cherrytomaterne i halve og læg dem på en grillbakke. Ved gerne grillbakken om og placer tomaterne på den derefter. På den måde er tomaterne meget lette at få af grillbakken.
- Hæld forsigtigt marinaden over alle tomaterne.
- Tænd op i grillen med indirekte varme. Det betyder at du har tændt for alle brænderne med undtagelse af det område, hvor du vil placere dine tomater. Grillen skal være ca. 100-110 grader varm.
- Grill dine tomater i 2 timer og derefter har du lækre semitørrede tomater.
- Lad tomaterne køle og derefter er de klar til indtagelse.
The struggle is real! Hver gang der planlægges lækre grillede steaks, culottesteg, lam eller andre lækkerier, så kommer spørgsmålet: Hvad med tilbehøret?! Det behøves heldigvis ikke være så svært med tilbehøret når grillen skal luftes. Har har vi lavet semi-tørrede tomater og de smager fantastisk!
Til vores semi-tørrede tomater serverede vi pommes rösti og steaks – den opskrift har vi filmet og du kan naturligvis se den her på siden.
Til opskriften her har vi fået lov til at låne en grill af lidt ældre dato. Nemlig en 2 år gammel udgave af vores Prestige Pro665, som er en absolut kæmpe gasgrill i bedste kvalitet.
-
Napoleon Prestige Pro665 - udgået
Rendyrket rock'n'roll og den vildeste luksus i perfekt balance mellem funktionalitet, holdbarhed og cool design. Spring ud som baghavekøkkenchef, skab nye standarder og imponer dine feinschmecker- og gourmetvenner ...
Se mere her
- 500 gram cherrytomater
- 30 gram parmesanost
- 1 dl olivenolie
- 1 lille dusk basilikum
- 3 fed hvidløg