play_circle_outline youtube
Short Ribs Opskrift Pillegrill 1 3734

Short ribs

Der er noget helt fantastisk ved lækre, grillede short ribs, hvor kødet næsten bare falder af benet. Disse short ribs griller vi med Traeger rub og Traeger BBQ-sauce, så de får masser af saft og kraft. Ved at grille dem low & slow sørger vi for, at kødet bliver super mørt.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Grillen:

  1. Tænd din pillegrill på 100-110 °C, og lad grillen komme op i temperatur, mens du gør kødet klar.

Klargøring:

  1. Start med at trimme kødet for det værste fedt. Der må godt være lidt fedt tilbage, for det giver masser af smag, men få det værste fedt væk.
  2. Fjern hinden fra bagsiden af benene. Det gør du nemt ved at tage en finger ind under og derefter rykke hinden af.
  3. Drys/gnid med rub, så det dækker alle sider af kødet.

Tilberedning på grillen:

Trin 1

  1. Læg kødet i din forvarmede grill.
  2. Grill dem i ca. 4-5 timer.

Trin 2

  1. Tag kødet af grillen og pak hvert stykke individuelt ind i slagterpapir (eller stanniol).
  2. Grill dem indtil kernetemperaturen er omkring 90 °C.

Trin 3

  1. Pak dem ud.
  2. Smør derefter et godt lag BBQ-sauce på begge sider af hver ben.
  3. Læg dine short ribs tilbage i grillen ved samme temperatur og grill dem indtil kernetemperaturen er omkring 93-94 °C. Det tager omkring 30-40 min. Herefter vil de være pivmøre og klar til at spise.

Print opskriften

arrow_upward