x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Skærising i folie-pakke med friske urter

query_builder 20 min.
face 2  personer
Gas
Lettest
Sådan gør du:
Start din grill
  1. Tænd for begge brændere i grillen og ram ca. 200 grader. Fiske-pakkerne må gerne ligge på direkte varme.
Klargør dine urter
  1. Hak urterne fint og bland dem godt.
  2. Du skal have ca. hvad der kan være i en spsk. Til hver filet. Hellere for meget end for lidt, da du kan skrabe noget af det af hvis det bliver for kraftigt i smagen. Men urter kan man næsten ikke få for meget af.
Lav dine folio-pakker
  1. Lav et stykke sølvpapir som passer, så du kan pakke fileterne ind.
  2. Smør evt. sølvpapiret let der hvor fisken skal ligge.
  3. Kom fisken på sølvpapiret, krydr med salt og peber, kom urterne på og til sidst tynde skiver af smør. Smørret giver en dejlig smag til fisken, og sikrer at den ikke bliver tør.
  4. Pak derefter sølvpapiret hen over fisken, så det lukker rimelig tæt.
Grill dine fisk i pakker
  1. Læg pakkerne på risten og giv dem 5-6 min alt efter størrelsen på fileterne. De behøver ikke blive vendt.
  2. Når du åbner pakkerne dryppes lidt citronsaft henover. Velbekomme!
Læs mere
I videon har vi leget med
  • Napoleon TravelQ PRO285X

    Pak din Napoleon TravelQ Pro på få sekunder og inviter vennerne med på stranden, campingpladsen, sportspladsen, altanen eller hvor I har lyst til at grille noget ekstra lækkert – nemt og hurtigt. TravelQ Pro e...

    Se mere her
Se Ingredienser
  • 2 skærising fileter. Alternativt en hel, som du selv fileterer. Du kan også bruge andre fisk
  • 40 g smør
  • Friske urter: Vi har her valgt Dild, hvidløgs-purløg og løvstikke
  • ½ citron
  • Salt og peber

Tilbehør anvendt i videoen

Til grillopskriften på vores Skærising i folie-pakke med friske urter har vi leget med følgende tilbehør...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser