x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Tigerrejer i Chili-hvidløgsolie

query_builder 30 min.
face 4  personer
Gas
Lettere
Sådan gør du:
Mariner rejerne
  1. Bland alle ingredienserne (undtagen citron/lime) sammen i en skål.
  2. Lad rejerne trække minimum 20 minutter.
Gør grillen klar
  1. Varm din grillpande godt op på din Sizzle Zone™ eller over direkte varme i grillen.
Grill dine chilimarinarede tigerrejer
  1. Når panden er godt varm hældes olie og rejer direkte ud på panden. Panden skal være så varm, at det straks begynder at syde.
  2. Vend tigerrejerne med en palet med jævne mellemrum, så de bliver jævnt stegt. Rejerne er klar når de har skiftet farve til røde.
  3. Dryp med lime eller citron og server frisk brød til.

Det ser svært ud og smager så fuglene synger – men heldigvis er retten så let at lave at selv en total grill-rookie uden besvær vil kunne brilliere.

Læs mere
I videon har vi leget med
Se Ingredienser
  • 300 gram tigerrejer uden skal (alternativt kan du bruge kæmpe rejer eller hummerhaler)
  • ½ tsk. røget paprika
  • 2 tsk. Sambal Oelek (chili pasta)
  • En dusk hakket persille
  • 5 fed finthakket hvidløg
  • 2 dl god olivenolie
  • 1 tsk. flagesalt
  • ½ tsk. pebermix
  • 1 lime eller 1 citron

Tilbehør anvendt i videoen

Til grillopskriften på vores Tigerrejer i Chili-Hvidløgsolie har vi leget med følgende tilbehør...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser