Tigerrejer i Chili-hvidløgsolie
- Bland alle ingredienserne (undtagen citron/lime) sammen i en skål.
- Lad rejerne trække minimum 20 minutter.
- Varm din grillpande godt op på din Sizzle Zone™ eller over direkte varme i grillen.
- Når panden er godt varm hældes olie og rejer direkte ud på panden. Panden skal være så varm, at det straks begynder at syde.
- Vend tigerrejerne med en palet med jævne mellemrum, så de bliver jævnt stegt. Rejerne er klar når de har skiftet farve til røde.
- Dryp med lime eller citron og server frisk brød til.
Det ser svært ud og smager så fuglene synger – men heldigvis er retten så let at lave at selv en total grill-rookie uden besvær vil kunne brilliere.
-
Napoleon LEX, LEX485 rustfri stål - udgået
LEX fra Napoleon giver plads til at eksperimentere med nye og spændende opskrifter. Med features som iGlow Light i kontrolknapper, lynhurtig høj varme, keramisk infrarød bagbrænder kan du sige farvel til den tra...
Se mere her
- 300 gram tigerrejer uden skal (alternativt kan du bruge kæmpe rejer eller hummerhaler)
- ½ tsk. røget paprika
- 2 tsk. Sambal Oelek (chili pasta)
- En dusk hakket persille
- 5 fed finthakket hvidløg
- 2 dl god olivenolie
- 1 tsk. flagesalt
- ½ tsk. pebermix
- 1 lime eller 1 citron