x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Grillbetræk

Grillen er købt og ligner en million i baghaven, og du tænker: “Arh, det er da synd at pakke den ind!” Det ville bestemt også være synd, hvis ikke det var for de mange lækre grill overtræk, som både Napoleon og TRAEGER har lavet til din grill. Din grill fortjener nemlig at blive pakket ind i kvalitet og stil, og når grillens levetid samtidig forlænges, så kalder vi det en win-win situation.
Se vores store udvalg af lækre grillbetræk fra Napoleon og TRAEGER, så din grill kan holde i mange år fremover.

Grillbetræk til Napoleons mange varianter af grill

Napoleon går ikke på kompromis med deres mange varianter af grillovertræk. De mener nemlig, at deres grill kun fortjener det bedste. Og hvorfor ikke pakke grillen stilrent og lækkert ind, når nu man har muligheden? Grillbetræk er måske ikke det mest sexede, men hvorfor ikke gøre det en smule frækt alligevel? Ja, i de baner tænker Napoleon allerede.

Napoleons overtræk til grill er nemlig fremstillet i flot grå eller kulsort, meget kraftigt og slidstærkt PVC Polyester. Samtidig har betrækket til grillen en speciel UV-beskyttelse, som øger sikkerheden for, at betrækket ikke bleges af solen. De mange stropper, elastik, velcro mv. sikrer ligeledes, at overdækningen til grillen bliver på – også i det danske vintervejr.

På stort set alle betræk er logoet broderet på, og ud over at se virkelig fedt ud, så slipper du også for, at det hurtigt slides i flager. Ikke nok med at Napoleons dækken til grill er drønlækre at se på, men også virkelig praktiske, så forlænger de faktisk også din gasgrills levetid, fordi du beskytter den mod det meget uforudsigelige danske vejr. Grillbetrækket rengøres nemt med en klud og sæbevand.

Du kan få et betræk til alle Napoleons grill: fra de helt små rejsegrill til de helt store badboys på 200+ kg.

Overtræk til gasgrill – både almindelig og til indbygning

Du har lavet et udekøkken i den have – og din Napoleon indbygningsgrill er selvfølgelig stjernen midt i det hele. Måske du har overdækket udekøkken og måske har du ikke, men én ting er helt sikkert – du kan aldrig rigtig vide, hvor vandret regnen kommer ned, når der til tider kan blæse op til en hel pelikan i det danske vejr.

Uanset om du har et overdækket udekøkken eller ej, så er du nødt til at overdække din grill med et betræk, så den bliver beskyttet i både regn og blæst, samt ikke mindst snevejr.

Grill overdækningen til Napoleons indbygningsgrill er ikke så lang, men du kan godt være sikker på, at den “fits your grill like a glove” – så længe du altså køber det overtræk der passer til lige netop din indbygningsgrill. Bare se på denne til Napoleons Prestige Pro825. Det sorte betræk er stilrent og lækkert, og så sikrer den integrerede UV-beskyttelse i stoffet, at den også forbliver det. Hot!

Napoleons andre grillbetræk er naturligvis længere, så det også dækker vognen, hvor din grill er placeret på, og her finder du også et væld af varianter. Du kan fx både få betræk til kuglegrill, overtræk til grill med bord – ja Napoleon tilbyder selvfølgelig gasgrill overtræk til alle deres grill varianter, uanset om du har kongen over alle grill Prestige Pro hjemme i baghaven eller om du kun kan prale med lillebroderen Prestige, eller den mere nede-på-jorden Rogue.

Grillbetræk fra TRAEGER

Din højt-elskede grill fra TREAGER fortjener selvfølgelig også at blive forkælet – og ikke mindst at blive beskyttet mod det til tider meget uforudsigelige danske vejr.

Med en TRAEGER grill er det ikke kun selve grillen vi er bekymrede for, når vi gerne vil beskytte den mod både blæst, kulde og regn – det er også træpillerne i pilletanken, som bliver beskyttet mod fugt. Fugtige træpiller er nemlig helt no-go, når det kommer til en pillegrill. Og du slipper også for hver eneste gang at skulle tømme pilletanken efter du har grillet. Win-win!

Og skal vi ikke drysse lidt flere komplimenter hen over TREAGERs grillbetræk?

Vi kan altså heller ikke komme udenom at nævne, hvordan TRAEGER formår at gøre det ellers lidt uinspirerende grill dækken lidt mere inspirerende ved at tilføje deres fede orange brand-farve til designet. Selvom din pillegrill står overdækket på terrassen, så kommer den i det mindste til at se fræk og lækker ud.

Vinterfrakke eller almindeligt grillbetræk? Always both!

Som du nok kan se herunder, så tilbyder TRAEGER både helt almindelige lange grillbetræk, som dækker hele grillen til deres grillvarianter, men også vinterjakker – og hvad er nu det?

Ja, ligesom du skifter den tynde sommerjakke ud med en tykkere vinterjakke om vinteren for bedre at kunne holde varmen, så har du nu mulighed for at give din pillegrill samme fornøjelse.

Winter is coming! Ja, og hvad så, siger du bare! For du giver nemlig bare din pillegrill vinterjakke på, så du også kan bruge din pillegrill om vinteren. Sagen er nemlig den, at jo mere temperaturen udenfor falder, jo mere skal din pillegrill også kæmpe for at komme op på max-temperatur.

Med en TRAEGER vinterjakke til din pillegrill behøver du ikke være vidne til en prustende og stønnende – ja helt forpustet grill – som kæmper for at lave din mad. Grillen får mere stabil varme med det isolerende vinterbetræk, og giver dig derfor mulighed for at grille året rundt. Hvem er klar på grillet flæskesteg til jul?

– Og husk nu, at vinterjakken ikke er nok til at beskytte din grill mod vind og vejr. Til det har du også brug for et grillbetræk. Men hvorfor overhovedet være ked af over det, når nu TREAGER har så lækre nogle af slagsen?

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser