x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Grillhandsker og -forklæder

Med en Napoleon eller TRAEGER grill på terrassen eller altanen, så føler du dig måske allerede som grillmester i egen baghave? Men har du også dit outfit og alt udstyret i orden, så du også kommer til at ligne en grill mesterkok uden lige?
Vores udvalg af grillhandsker beskytter dine fingre mod de store fede flammer, som opstår fra din grill, når du rigtig skal blære dig. Og vores forklæder iklæder dig i de rette gevandter, så du rigtig kan blære dig som ægte grill-kok overfor naboen, når han kigger på dig fra den anden side af hækken.

Gå aldrig ned på udstyr

Skal du være en ægte grillmester, så skal du altså ikke på nogen måde gå ned på udstyret. Et forklæde skal der til for, at du kan ligne en rigtig mester grill-kok i baghaven. Og ikke nok med, at du kommer til at se godt ud, så kommer du også til at beskytte dit tøj mod forskellige strint fra maden, når du jonglerer med paletkniven hen over grillristen, som selvfølgelig har kaskader af saftige bøffer, grillpølser og lækre kyllingelår.

Og til det skal du selvfølgelig også have nogle gode grillhandsker på, så du kan beskytte dine hænder og fingre, når temperaturen når til ekstreme højder.

Grillhandsker skabt til at tåle de høje temperaturer fra grillen

Et par gode grillhandsker er altså ikke til at komme udenom, når det kommer til anskaffelsen af godt grilludstyr. De sørger nemlig for, at du ikke kommer til at brænde fingrene, når du håndterer grillen med ekstremt høje temperaturer. Og, hvis du skal grille med store flammer, så er de altså overhovedet ikke til at komme udenom

Fingre – eller din hånd for den sags skyld – er altså ikke lige noget du har mulighed for at bytte ud med nogle andre, hvis du nu skulle komme ud for en skade, så hvorfor ikke bare passe på dem du allerede har?

Grib bare din grillhandske med det samme og hop ud i et nyt lækkert grillmåltid fra grillen, hvor du selvfølgelig har sikkerheden helt i orden.

Forskellige varianter af grillhandsker

Grillhandsken findes i forskellige varianter. Den helt klassiske er grillhandsken, som ligner en form for luffe, ligesom TRAEGERs grillhandske i sort. Den kan tåle rigtig høj varme, og er god, hvis du lige skal vende dine brød på grillen og ikke lige formår at gøre det med en gribetang eller paletkniv. Så er det bare med at stikke klør fem i grillhandsken og på den måde være godt beskyttet, når du stikker hånden direkte ind i grillens varme indre.

Mange synes, at den store grillhandske-luffe er en smule besværlig, så derfor foretrækker mange faktisk at anskaffe sig grillhandsker med fingre i stedet. Handskerne med fingre muliggør bl.a. at du har mere bevægelighed, når du fx skal vende dine bøffer på grillen. Samtidig foretrækker mange også grillhandsker i blød silikone, fordi de sikrer et mere fast og sikkert greb.

Napoleons Pro grillhandsker med fingre i silikone er perfekt til netop dette formål. Hele handsken er lavet i aramidfibre, som tåler en temperatur på helt op til 245℃, og striberne i silikone er med til at sikre dig et bedre greb.

Vores sidste bud på handsker er vores Napoleon Pro grillhandske sæt, hvor du både får en handske til højre og venstre hånd på samme tid. Så er dine ‘fastmonterede pølser’ i hvert fald beskyttet på begge hænder, når du nærmer dig grillen. Handskerne er foret med varmeresistent ruskind og så giver de dig et sikkert greb

Er du mest til grill-luffen, grillhandsken med silikone eller grillhandske sættet?

Et grillforklæde til en rigtig mand (eller kvinde)

Skal der laves store armbevægelser og bringer du det helt store skyts frem til den helt store gastronomiske grill-middag, så skal du selvfølgelig også matche din gøren og laden.

Ifør dig gerne din pæne hvide skjorte, smid et grillforklæde over, og inviter dine bedste venner på besøg til en grillmiddag ud over det sædvanlige. Jongler med din paletkniv og vær sikker på, at skjorten stadig er lige så hvid, som da du tog den på, fordi dit grillforklæde kommer til at tage det værste fedt og saft, som sprutter ud fra grillen.

Vores bud på et flot og stilet grillforklæde til mænd og kvinder er vores to varianter fra Napoleon Grill. Napoleon har lavet to smukke og stilfulde forklæder, der beskytter dig i dine bestræbelser på at lave et perfekt gastronomisk grillmåltid, hvor alle elementer er i spil.

Napoleons almindelige grillforklæde er super lækkert i helt sort med Napoleons velkendte logo trykt på forsiden. Forklædet er blødt og utroligt slidstærk, og så har det to store lommer, så der er plads til alle dine grillredskaber.

Med Napoleons Pro forklæde har de alligevel oppet sig en smule. Forklædet er helt sort med grå elementer, der giver det et mere stilet udtryk. Selve forklædet er lavet i en tyk kvalitet, der gør det utrolig slidstærkt, og som en bonus får du en opbevaringslomme med flaskeåbner. Det er da næsten ikke til at stå for.

Og skal du toppe hele dit outfit med en detalje mere, så smider du selvfølgelig også et Napoleon Pro viskestykke over skulderen.

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser