x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Røg på gasgrillen

Hvis du vil lege med den ultimative smagsgiver, røg, på en gasgrill, så har du tre muligheder: Røgeflis, Røgestykker eller kul. På siden her kan du læse mere om alt Napoleons grilltilbehør, som giver dig mulighed for det hele - også hvordan du kan lege med kul selv om du har en gasgrill. Både Røgeflis og Røgestykker kan naturligvis også anvendes på kulgrillen - direkte i kul eller briketter - og her behøves ingen yderligere tilbehør.

Røgflis

Ønsker du den søde, røgede smag af fx kirsebær lækre æbler tilsat din svinemørbrad? Eller måske en mundvands-fremkaldende varmrøget laks? I så fald er du kommet til det rigtige sted - også selv om du normalt leger med en gasgrill! Napoleon har flere forskellige varianter røgflis som kan bruges til gas- eller kulgrill. Så lad dig inspirere af de velsmagende, varme, røgede smagsnuancer.

Tilbehør til når du leger med røgflis

Napoleon gør det let at lege med røgflis og her har vi listet det tilbehør, som virkelig giver mulighed for at lege med røg.

Røgestykker

Vil du gerne lege med lækker, smagsgivende røg men har ikke tålmodigheden til de mindre stykker? Så kunne Napoleons Røgestykker være et godt bud på grilltilbehør, som du ikke kan undvære. Du placerer røgestykkerne direkte oven på din grills Sear Plates og udskifter efter behov. Nemt og hurtigt. Hvis du har en Napoleon Kul- og Røgbakke, kan du også lægge den i dine briketter eller kul for at opnå en lækker røget smag til grillmaden.

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser