The Meat Club Grill Team
2. plads i kategorien Take Away
Ostefyldt pizzasandwich med pisket burrata, fermenteret sort hvidløgscreme, hjemmelavet kryddermayo, stegte solsikkekerner med cowboy-candy. fermenterede soyabønner, Iberico Abanico og salat.
2. plads i kategorien Klassisk dansk grill
Hjemmebagt Brioche bolle, mayo lavet på søkogte rejer, røgede søkogte rejer, tomatcreme, mælkebøtte, hybenrose, fine skiver af æble, puffet boghvede.
3. plads i kategorien Madpakke
Ribbenssteg på hjemmebagt rugbrød remoulade, imiterede flæskesvær, rødkål, syltede agurker. I retten er anvendt Traeger Rub - Pork and Poultry.
Samlet 7. plads - DM i Grill
I det daglige arbejder Stig (anden fra h.) som salgskonsulent hos Backyard Living, mens holdkaptajn Emil (t.v.) står bag The Meat Club, som vi samarbejder med bl.a. omkring medlemsfordele til dig. Sidst men ikke mindst har vi Lars Lindorf (t.h.), som er med på vores PRO Team.