Napoleon Grill

Napoleon blev grundlagt i 1976 i Canada af Wolfgang og Ingrid Schroeter. Senere blev deres sønner Chris og Stephen en del af familievirksomheden, som også producerer højkvalitets-brændeovne under navnet Wolf Steel Ltd. Virksomhedens knowhow, kvalitet og erfaring indenfor ovne var startskuddet til en ny gren af virksomheden, da man i 1995 begyndte af udvikle og producere gasgrill under navnet Napoleon. I dag beskæftiger Napoleon mere end 1000 medarbejdere på verdensplan, hovedkontoret ligger i Barrie, Canada, det europæiske hovedkontor ligger i Holland – mens det danske agentur, Backyard Living, ligger i Brønderslev.

Her kan du se alle de fede grill, røgovne og tilbehør fra Napoleon.

Napoleon gas grill

Hvis du leder efter en gasgrill, så Napoleon et godt bud. Napoleons gasgrill har flere features for pengene, elegant og innovativt design samt absolut holdbar og brugervenlig kvalitet.

Napoleon kul grill

Også Napoleons kulgrill har lige lidt mere lir, end hvad der ellers er på markedet, samtidig med at kvaliteten er i top. Så hvis du leder efter en ny kuglegrill eller røgovn, så gør dig selv en tjeneste og tjek Napoleon ud.

Napoleon tilbehør

Her vil du på sigt kunne finde alt det fede grill-tilbehør fra Napoloen. Vi arbejder på højtryk for at få lagt alle betræk, rotisserier, grillbørster, lys, pincetter, røgflis, forklæder, viskestykker, grillhandsker, pizzasten, burgerpressere, stegeplader, paletter, bakker, wok, grillspyd og alt det andet lækre ind på siden. Så kig forbi med jævne mellemrum og lad dig inspirere.

#NapoleonGrillDanmark

Her kan du se de seneste fire delte billeder på Instagram med ovenstående #. Vil du have vist dine egne stjerne-fede billeder af din grill eller maden, du har lavet derpå? Brug hashtagget og bliv vist her på vores hjemmeside.