x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Backyard Living – vi er vilde med mad og pjattede med grill

Vi indrømmer det gerne. Vi er vilde med mad. Vi elsker at spise det – og vi elsker at lave det. Især når det foregår udendørs med store armbevægelser og fuldt blus under grillristen. Og vi har masser af erfaring med begge dele. Derfor hænder det, at vi står i en situation, hvor vi mangler et specifikt tilbehørsprodukt for at kunne lave flest mulige stykker stegt flæsk, at der går hul i foliebakkerne, at regulatoren ikke er god nok eller hvad end, der nu kan hænde, når der grilles meget. Og hvorfor vente til andre laver produkterne når vi selv kan? Det går ikke hurtigt, for vi er stadig en ny virksomhed og vi vil gerne være sikre på at produkterne er i orden, inden vi sender dem ud i butikkerne. Men vi kan allerede nu prale af nogle få produkter og det gør vi gerne, for vi er meget stolte af vores lille team.

Produkter fra Backyard Living

Vi har ikke så mange produkter indtil videre. Vi vil være sikre på, at vi laver kvalitet, som kan holde til den slid der nødvendigvis følger med at være meget udendørs i det danske vejr. Så selv om ideerne er mange, så tager det tid før alt er testet og klar til at komme i handlen. Når vi laver produkter, så går vi efter det samme princip, som når vi vælger, hvilke brands vi tager ind: Det skal være kvalitet!

Her under kan du se de produkter, som vi selv udvikler. Når du klikker på det valgte produkt kan du se, hvor du kan købe produktet i Danmark. Der udvikles konstant på både eksisterende produkter og kommende, og vi har store planer.

Backyard Living – vi er vilde med mad og pjattede med grill

Vi indrømmer det gerne. Vi er vilde med mad. Vi elsker at spise det – og vi elsker at lave det. Især når det foregår udendørs med store armbevægelser og fuldt blus under grillristen, så der dufter fristende af lækre retter – lige fra store stege, kæmpe koteletter, prægtige pølser, fantastiske fugle, fine fisk, grillede grønsager, urter, krydderier, marinader, rubs, dressings, brød, pizzaer, flæsk, saucer og meget mere af alt det bedste.

Vi elsker godt grej og stærkt kram. Kvalitet. Det skal holde til noget, kunne modstå vind, vejr og dagligt brug – hele året rundt. Gas, kul eller røg. Der skal være plads til at arbejde, udstyret skal være funktionelt, let at arbejde med og nemt gøre rent bagefter. Alt skal være gennemtænkt, innovativt – og så må det gerne overraske med detaljer, der adskiller det væsentligt fra alt det andet på markedet. Det gælder også designet – det skal bare spille max og imponere.

Vi elsker også at være udendørs, nyde duftene fra haven, lydene, stemmer i det fjerne – måske en lille fest – snuse livet ind mens vi sidder omkring bordet, der er dækket op med spændende produkter fra Backyard Living, fordi vi – udover at forhandle Napoleon Grill, også har fokus på alt det, som også betyder noget for alle os, der elsker at lave mad og nyde den udendørs fx i baghaven sammen med en flok gode venner. Det kan kun udtrykkes på en måde: Vi er vilde med at grille.

Vilde med at grille!

Det er også derfor vores kærlighed er faldet på de mange kvalitetsprodukter fra canadiske Napoleon Grill, amerikanske Traeger Pillegrill og danske CookPerfect. Vi vil nemlig gerne tilbyde det bedste af det bedste til alle jer, som også er vilde med at grille, invitere familie, venner, naboer, naboernes venner, deres venners venner og så videre. Det er lige så meget fællesskabet, det at være sammen, nyde livet og både lave og spise god mad fra grillen tilberedt i det fri.

Kender de danske grillvaner!

Vi tør også godt prale med, at vi kender det danske grillmarked og -publikum. Vi ved, hvad der fungerer – og hvad der ikke gør. Vi har nemlig masser af erfaring fra andre ledende grill-brands, hvor vi har været kolleger i mere end 12 år. Allerede dengang lovede vi hinanden, at vi ville arbejde med produkter fra Napoleon Grill, hvis vi nogensinde skulle prøve kræfter med noget andet. Derfor er Backyard Living og muligheden for at arbejde med nogle af verdens stærkeste grillbrands også den vildeste optur for os alle sammen.

Vi kan også selv!

Ud over at importere virkelig lækre produkter, så nørkler vi også selv om et par småting. Når vi står ved grillen og tænker “gad vide om det her værktøj findes”, eller “nøj, det kunne være smart hvis man kunne…”, så skriver vi os det bag øret og tester ideen på kollegaerne. Hvis ideen godkendes, så går vi igang med at finde ud af hvordan det kan lade sig gøre, og hvordan vi sikrer den bedste kvalitet. Det kan også være et produkt, som vi bare skal have i sortiment som supplement til vores ellers store udbud af grillprodukter. Selv om vi synes, vi er hurtige og passionerede, så går der alligevel tid inden ideen lander på hylderne – så udvalget af Backyard Living produkter er ikke stort dags dato men det er voksende.

Forhandlere

Med Backyard Living – samt med hjælp fra vores udvalg af totalmegaovervildt udstyr fra Napoleon, Traeger og CookPerfect – er det både sjovere, skønnere, hyggeligere, mere spicy, mere glødende, stegende hedt, vildt meget varmere og alt muligt andet, når der skal inviteres til hygge i baghaven. Vi er dansk distributør af en række brands og laver også selv et produkt eller to (!) men sælger ikke produkterne direkte. Til gengæld har vi lavet aftaler med mere end flere butikker over hele landet, så det burde være let for dig at se vores fede Backyard Living produkter. Derudover kan du naturligvis købe vores produkter på flere online butikker.

Se på kortet herunder, hvor du fysisk kan røre, se og købe Backyard Living tilbehør. Hvis du klikker på en markerings-dråbe, får du butikkens navn og adresse. Hvis du er interesseret i en specifik grill eller et stykke tilbehør, så find produktet her på hjemmesiden og se på produktsiden, hvem der forhandler netop denne vare.

Vis kun forhandlere som forhandler:
Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser