x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Napoleon Grill – Masser af varme og fede funktioner

Napoleon Grill er ensbetydende med lækre grill i bedste kvalitet. Grillene er kendt og elsket for de mange fede funktioner – hvor gas- og kulgrillene lige kan dét ekstra i forhold til det resterende grillmarked. Napoleons grill bliver hurtigt meget varme og særligt er Napoleons Sizzle Zonen ved at vinde frem på det danske marked. Sizzle Zonen bliver op til 900 grader varmt på under et minut. Det gør det rigtig let (og fedt) at få lækre grillstreger på kødet eller brune en steg af, så saft og kraft forsegles. I det hele taget er Napoleons Sizzle Zone et lækkert legetøj og blærefaktor numero uno. Nederst på siden kan du læse mere om Napoleons kvalitet, funktioner og vores top fem over grunde til at vælge en Napoleon grill.

Hvem er Napoleon Grill?

Napoleon blev grundlagt i 1976 i Canada af Wolfgang og Ingrid Schroeter. Senere blev deres sønner Chris og Stephen en del af familievirksomheden, som også producerer højkvalitets-brændeovne under navnet Wolf Steel Ltd. Virksomhedens knowhow, kvalitet og erfaring indenfor ovne var startskuddet til en ny gren af virksomheden, da man i 1995 begyndte af udvikle og producere gasgrill under navnet Napoleon. I dag beskæftiger Napoleon mere end 1000 medarbejdere på verdensplan, hovedkontoret ligger i Barrie, Canada, det europæiske hovedkontor ligger i Holland – mens det danske agentur, Backyard Living, ligger i Brønderslev.

Vi har det danske agentur på Napoleon men vi sælger ikke direkte til dig. Vi har allieret os med en masse gode og dygtige forhandlere rundt omkring i Danmark. Faktisk har vi mere end 200 forhandlere af Napoleon og tallet stiger fortsat. Alle vores forhandlere glæder sig til at vise dig vores fede grill og tilbehør. Alternativt er du naturligvis altid velkommen til at få et håndtryk og se hele sortimentet i vores showroom i Brønderslev – men slå på tråden først, så vi er sikre på, at vi er på pinden.

Her under kan du se alle de fede gasgrill, kulgrill, røgovne og tilbehør fra Napoleon. Under hvert Napoleon produkt kan du se, hvor du kan købe produktet i Danmark.

Napoleon gasgrill

Hvis du leder efter en gasgrill, så Napoleon et godt bud. Napoleons gasgrill har flere features for pengene, elegant og innovativt design samt absolut holdbar og brugervenlig kvalitet. Napoleon er garant for masser af varme og cool funktioner.

Napoleon moduler til indbygningsgrill

Selv om dine hænder ikke er skruet rigtigt på at give dig i kast med at bygge dit egen udekøkken, så behøver du ikke forkaste drømmen. Napoleon har lavet Oasis-serien, som giver dig lækre moduler til udekøkkenet. Alle moduler er færdigsamlet fra fabrikken, så der er kun tilbage for dig at hæfte modulerne sammen og købe en bordplade. Easy peasy!

Napoleon kulgrill

Også Napoleons kulgrill har lige lidt mere lir, end hvad der ellers er på markedet, samtidig med at kvaliteten er i top. Så hvis du leder efter en ny kuglegrill eller røgovn, så gør dig selv en tjeneste og tjek Napoleon ud.

Napoleon tilbehør

Her vil du på sigt kunne finde alt det fede grill-tilbehør fra Napoloen. Vi arbejder på højtryk for at få lagt alle betræk, rotisserier, grillbørster, lys, pincetter, røgflis, forklæder, viskestykker, grillhandsker, pizzasten, burgerpressere, stegeplader, paletter, bakker, wok, grillspyd og alt det andet lækre ind på siden. Så kig forbi med jævne mellemrum og lad dig inspirere.

Napoleon Rotisserier

Hvis flæskestegen én gang har været lavet på rotisseri, så er chancen for at du går tilbage til almindelig grillning ikke ret stor. Napoleins rotisserier er stille som en ninja - og lige så effektive.

Napoleon Grillbetræk

Sørg for at din grill står skarpt - altid - med et grillbetræk, som beskytter mod snavs, fluglemøj og pollen. Napoleons grillbetræk er enten i den fede grå, som med garanti passer til terrassemøblerne eller den rå sorte, som pimper terrassen op. På stort set alle betræk er logoet broderet ind, så du slipper for at logo som skaller af i solen.

Napoleons garantier

 

Napoleon har et stort og dækkende garanti på deres grill produkter til gavn for dig i din opgave med at servicere dem. Her kan du læse mere om Napoleons garantier.

10-year-limited-warrenty 15-years-limited-warrenty President-Limited-Lifetime_logo_2018

Top fem grunde til at vælge en Napoleon grill

Der er mange grunde til at vælge en Napoleon grill og her kommer vi med vores top fem:

Napoleon Sizzle Zone: Napoleon har udviklet et keramisk legeme, som bliver op til 900 grader varmt. Det giver dig mulighed for at få fede grillstreger på kødet, brune stegen af med knaldhård varme, så kødets saft og smag for alvor forsegles. Der kommer fede flammer når saft og fedt drypper ned på det meget varme legeme. Stort set alle madrester brænder væk, så du slipper for rengøring. Napoleons Sizzle Zones findes i gasgrill-modeller fra Rogue og op.

Rustfri 304 stål: Alle Napoleons gasgrill har brænderør i rustfri 304 stål, som er det bedste rustfri stål, der anvendes til grill. Derudover har alle grill i rustfri stål i tillæg også frontpanel og dobbelt isoleret låg i rustfri 304 stål. I serierne Rogue, Prestige og Prestige Pro er Sear Plates’ene (brænderørs beskytterne) også i rustfri 304 stål og i den absolutte top-serie Prestige Pro er hele grillen lavet i rustfri 304 stål. Inden for grill bliver det ikke mere hot end det. Du kan kende denne ståltype på, at den ikke er magnetisk.

JetFire tændingssystem på alle gasgrill: Et system, som gør mulig at tænde brænderne på gasgrillene på samme knap, som du skruer op og ned for gassen. Tændingssystemet er indbygget ved siden af brænderørene i grillene, så tændingssystemet er så lidt udsat som muligt.

Høj cookbox: En høj cookbox giver dig mulighed for at anvende rotisseriet uden at fjerne grillristene. Det lyder måske ikke af alverden men det er virkelig smart, når du gerne vil både bruge rotisseriet og grille almindeligt – eller lave en lækker sauce. Gasgrill med høje cookboxe fås i Napoleons grill-serierne LEX, Prestige og Presige Pro.

Markedets bedste garantiprogram: Med en grill fra Napoleon er du godt dækket ind. Faktisk har Napoleon Grill markedets bedste garantiprogram.

Forhandlere

Med Backyard Living – samt med hjælp fra vores store udvalg af totalmegaovervildt grilludstyr fra Napoleon og de mange andre flinke leverandører – er det både sjovere, skønnere, hyggeligere, mere spicy, mere glødende, stegende hedt, vildt meget varmere og alt muligt andet, når der skal inviteres til hygge i baghaven. Vi er dansk distributør af Napoleon men sælger ikke grill og tilbehør direkte. Til gengæld har vi lavet aftaler med mere end 200 butikker over hele landet, så det burde være let for dig at se vores fede Napoleon produkter. Derudover kan du naturligvis købe vores produkter på flere online butikker.

Se på kortet herunder, hvor du fysisk kan røre, se og købe Napoleon grill eller tilbehør. Hvis du klikker på en markerings-dråbe, får du butikkens navn og adresse. Hvis du er interesseret i en specifik grill eller et stykke tilbehør, så find produktet her på hjemmesiden og se på produktsiden, hvem der forhandler netop denne vare.

Vis kun forhandlere som forhandler:

Kataloger

Se online kataloget fra Napoleon her.

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser