x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Forhandlere

Med Backyard Living  – samt med hjælp fra vores store udvalg af totalmegaovervilde grilludstyr fra Napoleon, Traeger, CookPerfect – er det både sjovere, skønnere, hyggeligere, mere spicy, mere glødende, stegende hedt, vildt meget varmere og alt muligt andet, når der skal inviteres til hygge i baghaven. Vi er dansk distributør af alle brands’ene men sælger ikke grill og tilbehør direkte. Til gengæld har vi lavet aftaler med mere end 200 butikker over hele landet, så det burde være let for dig at se vores fede Napoleon produkter, Oldschool-Newschool Traeger Træpillegrill og spå-kone termometeret fra danske CookPerfect.

Webshop her på siden

På sigt vil vi lave vores egne lækre Backyard Living-produkter, som vi vil sælge her fra hjemmesiden, vi vil få flere brands i porteføljen og det vil derudover være muligt at købe reservedele til Napoleon, Traeger og CookPerfect her hos os. Vi har store planer, og glæder os til at føre dem ud i livet men vi skal dog lige kravle før vi kan gå. Så stay tuned…

 

Her kan du købe Napoleon, Traeger og/eller CookPerfect

Se på kortet herunder, hvor du fysisk kan røre, se og købe Napoleon grill eller tilbehør, Traeger grill eller tilbehør samt CookPerfect termometeret. Hvis du klikker på en markerings-dråbe, får du butikkens navn og adresse. Hvis du er interesseret i en specifik grill eller et stykke tilbehør, så find produktet her på hjemmesiden og se på produktsiden, hvem der forhandler netop denne vare. 

Vi har forhandler-aftale med Bauhaus, Bygma, Jem&Fix, Kosangas, Specialbutikkerne, STARK, UdeSpa & Living, 10-4 butikkerne, Gasgrill.dk, FoodFreak, Møllegaarden Camping, samt flere førende XL-Byg butikker - i alt mere end 200 danske butikker.

Vis kun forhandlere som forhandler:

Spørgsmål?

Har du spørgsmål? Spørg bare løs – vi er altid klar til at hjælpe en grill-entusiast i nød. Du kan fange os på tlf. 77 30 40 00 eller mail cs@backyardliving.dk

Vi har kontor og showroom i Brønderslev og du er altid velkommen forbi til et selvsyn og et håndtryk men husk at ringe eller skrive først, så du er sikker på, at vi er på pinden.

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser