Forhandlere

Med Backyard Living  – samt med hjælp fra vores store udvalg af totalmegaovervilde grilludstyr fra Napoleon og de mange andre flinke leverandører – er det både sjovere, skønnere, hyggeligere, mere spicy, mere glødende, stegende hedt, vildt meget varmere og alt muligt andet, når der skal inviteres til hygge i baghaven. Vi er dansk distributør af Napoleon men sælger ikke grill og tilbehør direkte. Til gengæld har vi lavet aftaler med mere end 200 butikker over hele landet, så det burde være let for dig at se vores fede Napoleon produkter.

Webshop her på siden

På sigt vil vi lave vores egne lækre Backyard Living-produkter, som vi vil sælge her fra hjemmesiden, vi vil få flere brands i porteføljen og det vil derudover være muligt at købe reservedele til din Napoleon grill her hos os. Vi har store planer, og glæder os til at føre dem ud i livet men vi skal dog lige kravle før vi kan gå. Så stay tuned…

 

Her kan du købe Napoleon

Se på kortet herunder, hvor du fysisk kan røre, se og købe din valgte Napoleon grill eller tilbehør. Hvis du klikker på en markerings-dråbe, får du butikkens navn og adresse. Hvis du er interesseret i en specifik grill eller et stykke tilbehør, så find produktet her på hjemmesiden og se på produktsiden, hvem der forhandler netop denne vare. 

Vi har aftale med Bauhaus, Bygma, Jem&Fix, Kosangas, Specialbutikkerne, STARK, UdeSpa & Living, 10-4 butikkerne samt XL-Byg Trægården Kås- i alt mere end 200 danske butikker.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål? Spørg bare løs – vi er altid klar til at hjælpe en grill-entusiast i nød. Du kan fange os på tlf. 77 30 40 00 eller mail cs@backyardliving.dk

Vi har kontor og showroom i Brønderslev og du er altid velkommen forbi til et selvsyn og et håndtryk men husk at ringe eller skrive først, så du er sikker på, at vi er på pinden.