x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

TYPE TEST – FIND DIT NAPOLEON GRILL MATCH

Er du til Rock’n’Roll? Gourmetblær? Outdoor-camper? Street-Balcony, Retro, Backyard, Budgetguy, The Lover, Girls Night Out eller måske Family Man? Få inspiration til at finde lige netop den Napoleon Grill, der matcher din personlighed og opfylder dine grill-drømme.

Backyard Living og Napoleon Grill elsker duften af danske sommeraftener! Det bliver ikke bedre end når bordet er dækket på terrassen, vinen er trukket op, salat og brød står klar, gæsterne har sat sig og man kun lige mangler at tjekke kødet på grillen en sidste gang, inden det skal serveres. Og er grillen endnu ikke i hus kan du finde inspiration og dit match herunder.

Når det skal være størst, fedest og gavmildt strøget med blær

Dit alfabet indeholder udelukkende begreber som sous vide, 'low&slow', hjemmelavet rub, bagbrænder med smæk i og når du sparker dæk, er det udelukkende på grillen. Det skal være det fedeste, jah bedst mulige og prisen er uden betydning. Kan du genkende dig selv? Napoleon grill tilbyder intet mindre end rendyrket rock’n’roll og den vildeste luksus i deres Prestige Pro-serie. Vi frister sarte sjæle, der vil have det absolut fedeste inden for gasgrill.

Se vores bud på din nye mother f af en legekammerat

Arhhh, alene igen med fruen og din udkårne (læs: gasgrill)

Børne er flyttet fra reden og E-N-D-E-L-I-G er der voksentid for fuld smadder. Der er tid til fordybelse, en god drue, lækre grillerier, besøg fra børnebørnene og en grill med lidt blær. Din nye udkårne skaber ikke jalousi men derimod et nyt samlingspunkt for nære relationer og lange glade sommeraftener.

Se bud på din blærerøv af en grill her

Den nye grill til den lille familie

Familiens første hus er, jah i hus, og i ren nybygger-stil er terrassen lagt og der er endelig plads til en god grill. I vil ikke nøjes men heller ikke rives rundt af knapper, dimsedutter og funktioner, som I alligevel ikke har tid til at lege med før om... jah... 18 år! Der er dømt hyggetid på børnenes præmisser men med voksen-legetøjet.

Vores bud på grillen til den nye familiehave

Det tager tid men er det hele værd - Napoleons Røgovne aka smokere lokker mere end normalt

Du er nørde-nørden inden for grill på kul. Du ved, at det gode i livet, det tager tid. En gang gris, er ikke bare gris men en madoplevelse uden sidestykke når du har nørdet med røg, ventilationen og vand; tre af naturens elementer. Du nyder roen og en lørdag er bare bedre når du kan dufte pulled pork fra smokeren.

grillen er dit værktøj og skal fungere uanset, om du griller derhjemme eller tager på tur med ligesindede. Wait no more – vi har dit match!

Røgovne til nørde-nørden

Kuglegrill vol. 2

Kullene gløder og det er sådan, du bedst kan lide det. Kuglegrillen er måske nok oldschool for nogle men for dig er det det eneste rigtige. Vi har samlet lidt af det fede til dig - for bare fordi det er kul, så kan det stadig godt gøres lidt fedt. Napoleon har støget om sig med fede features, som snart vil være uundværlige. Se det som Kuglegrillen Vol. 2!

Oldschool med kugle og kul

Vi anbefaler

Uanset om du nørder med gas eller kul, røg eller flammer, direkte- eller indirekte, støbejern eller rustfri stål, gris eller kalv så har vi grillen til dig. Som de grillentusiaster vi er, har vi samlet et par af vores absolut mest nørdede grill - ja, tak!

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser